Hajom Gärdet 1

Dela denna bostad på Facebook

Denna charmiga bostad erbjuder en idyllisk och avskild tillvaro, perfekt för den som önskar harmoni och närhet till naturen. Med sin unika arkitektur och omgivande grönområden är Hajom Gärdet 1 en drömplats för den som längtar efter lugn och ro.

Fastigheten har en välplanerad och rymlig layout med generöst tilltagna rum. Det ljusa och luftiga vardagsrummet är hjärtat i bostaden och har stora fönster som släpper in naturligt ljus och ger en härlig utsikt över den omgivande naturen. Köket är modernt utformat med gott om förvaringsutrymmen. Fastigheten erbjuder även sovrum med gott om utrymme för bekväma sängar och förvaring. Badrummet är stilfullt inrett och har bekvämligheter såsom dusch och wc.

Hajom Gärdet 1 omges av en vacker trädgård som erbjuder grönskande gräsmattor och prunkande blommor under sommarhalvåret. Här finns gott om utrymme för utomhusaktiviteter, trädgårdsarbete eller bara att njuta av naturen. Den omgivande naturen är rik på promenadvägar och natursköna platser att utforska. För den som älskar friluftsliv och naturupplevelser finns det gott om möjligheter i området. Koppom erbjuder fantastiska vandringsleder, fiskevatten och natursköna platser att utforska både till fots och med cykel.

Här kan du njuta av den natursköna omgivningen och den friska luften samtidigt som du har tillgång till bekvämligheter som mataffärer, skolor och restauranger inom rimligt avstånd. Koppom har också bra kommunikationsmöjligheter med kollektivtrafik och vägförbindelser, vilket gör det lätt att pendla till närliggande städer eller andra platser i regionen.

Varmt välkommen att anmäla dig till visningen via ansvarig mäklare eller på webben.
Jesper Hedefur
Fastighetsmäklare 073-0840039
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Hajom Gärdet 1

Boarea/biarea

110/17 kvm

Tomtarea

10 700 kvm

Pris

1 195 000 kr