Sveagatan 111

Dela denna bostad på Facebook

Sveagatan 111 uppdelat i två bostadshus, A och B. Sveagatan 111A är ett charmigt och nyrenoverat bostadshus. Huset är beläget på en lugn gata, vilket ger lugn och ro för dess invånare. Byggnaden erbjuder en bekväm och praktisk miljö för boende och är perfekt för en familj eller par som söker ett behagligt hem.

Huset har en välplanerad layout och har totalt 4 rum. Vardagsrummet är rymligt och ljust med stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Här finns gott om plats för att skapa en bekväm sällskaps yta där familj och vänner kan samlas. Köket är modernt och välutrustat med alla nödvändiga apparater och erbjuder gott om förvaringsutrymmen.

De 3 sovrummen är luftiga och har tillräckligt med utrymme för att rymma dubbel- eller enkelsängar och förvaringsmöbler. Badrummen är stilfullt designade och har moderna bekvämligheter, som dusch och badkar och fina ytor med avkopplande atmosfär.

Fastigheten har en välskött trädgård där du kan njuta av grönska, blommor och utomhusaktiviteter. Tomten erbjuder tillräckligt med utrymme för barn att leka och vuxna att koppla av. Det finns även en bekväm uteplats där man kan njuta av grillkvällar eller koppla av med en bok.

Sveagatan 111 är belägen i hjärtat av Grums och erbjuder närhet till viktiga bekvämligheter, inklusive mataffärer, restauranger och parker. Området är känt för sin vackra natur och har fina promenad- och cykelvägar för den som älskar att vara utomhus.

I närheten finns också bra kommunikationsmöjligheter med kollektivtrafik, vilket gör det enkelt att pendla till och från området. Skola och förskola finns också i närheten, vilket gör det bekvämt för familjer med barn.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka dig till visning!
Jesper Hedefur
Fastighetsmäklare 073-0840039
Skicka e-post

Visning

Ons 27 September
kl 16:30 - 17:00
Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!

Sveagatan 111

Boarea/biarea

110/60 kvm

Tomtarea

1 352 kvm

Pris

1 295 000 kr