Stora Mellösa

Linfrövägen 1

Dela denna bostad på Facebook

Familjevilla i gott skick på ett plan!

Varmt välkomna till Linfrövägen 1!

Nu har du möjlighet att förvärva en fastighet i familjevänliga Stora Mellösa. Fastigheten har under de senaste åren genomgått stora renoveringar som bland annat takbyte, fönsterbyte och en totalrenovering av köket och fastigheten är idag i ett väldigt gott skick. Läs mer om de renoveringar som utförts under rumsbeskrivningar. I denna enplansvilla finner du tre sovrum samt ett separat gästrum/kontor, två badrum varav ett är försett med bastu, en groventré med tillhörande tvättstuga, ett väl tilltaget vardagsrum samt ett nyrenoverat kök i öppen planlösning mot matsalen invid en mysig kamin. Låt oss inte glömma ett stort inglasat uterum som leder ut till en fin altan.

Utöver detta finns ett enbilsgarage försett med elektisk port. Huset har modern och ekonomisk drift med indragen fiber samt bergvärme. På tomten finns lekstuga och sandlåda samt en välskött tomt och gräsmatta med staket. Med uppsikt från fastighetens baksida finns en upplyst pulkabacke som nås direkt via en grind. Ett stenkast från fastigheten finns även basketplan.

Fastigheten är belägen i närhet av skola och förskola i Stora Mellösa. En kort promenad bort finns busshållplats för vidare transport till Örebro och Odensbacken. I området finns även matbutik, thairestaurang och pizzeria. Ett trevligt utflyktsmål är vackra Katrinelund med både allmän badplats och restaurang.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!
Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare 076-180 44 01
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Linfrövägen 1

Boarea/biarea

120/60 kvm

Antal rum

5 rum

Tomtarea

964 kvm

Pris

På förfrågan