Kärrsmossen Bäckaskog 1

Dela denna bostad på Facebook

Kärrsmossen Bäckaskog 1 är en vacker fastighet belägen i det lugna och natursköna området kärrsmossen. Denna egendom erbjuder en perfekt kombination av bekvämt boende och närhet till naturen.

När du kliver in i fastigheten möts du av en rymlig och ljus hall, vilket ger en välkomnande atmosfär. Det fullt utrustade köket är modernt och stilrent, och har alla bekvämligheter som behövs för att laga och njuta av goda måltider. Köket har även gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor, vilket underlättar matlagningen. Vardagsrummet är ljust och luftigt ljusa of fräscha ytskikt. Fastigheten har ett sovrum med plats för säng och förvaring samt tillhörande möblemang. Går att göra till två sovrum.

Trädgården är en stor tillgång på Kärrsmossen Bäckaskog 1. Här finns gott om utrymme för utomhusaktiviteter, trädgårdsarbete eller bara för att njuta av naturens skönhet. En uteplats eller altan erbjuder en perfekt plats för att njuta av sommardagar eller grilla med vänner och familj. Läget av Kärrsmossen Bäckaskog 1 är idealiskt för naturälskare och friluftsentusiaster. I närheten finns det vackra områden för promenader, löpning eller cykling, samt möjligheter till fiske och andra vattensporter.

Varmt välkommen att anmäla dig på visning till ansvarig mäklare!
Jesper Hedefur
Fastighetsmäklare 073-0840039
Skicka e-post

Visning

Tor 28 September
kl 18:00 - 18:30
Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!

Kärrsmossen Bäckaskog 1

Boarea

72 kvm

Antal rum

3 rum

Tomtarea

905 kvm

Pris

895 000 kr