Lundby

Droppstensvägen 4

Dela denna bostad på Facebook

Välkomna till Droppstensvägen 4!

Ett hem i toppskick där man under 2019 har totalrenoverat badrum, kök, tvättstuga och generella ytskikt. Under 2020 färdigställdes ett inglasat uterum om hela 30kvm. Denna fastighet passar den stora familjen med tre sovrum samt badrum med badkar på övre plan. På nedre plan finner du stora sociala ytor i rymligt vardagsrum med tillhörande inglasat uterum med plats för alla nära och kära, stort kök, separat tvättstuga med groventré, badrum samt gästrum/kontor.

Till fastigheten hör även ett dubbelgarage som nås direkt från tvättstugan.

Föreningen ingår i en samfällighet Lundby 5 som tillgodoser fastigheten med värme, varmvatten, grundutbud för TV-kanaler (Tele-2 TV Bas) samt bredband (100/10). Läs mer om detta på följande länk:
https://sites.google.com/site/lundby05/home

Här flyttar du till ett familjevänligt område med både barnfamiljer och pensionärer, flertalet förskolor samt Lundbyskolan med F - åk 6. Området runt om kring bjuder på närhet till fin natur med motionsspår och fina möjligheter till bär- och svampplockning, grönområden och fotbollsplaner. Handelsområdet Eurostop som ligger bara några minuter bort finns stora matbutiker, flertalet restauranger, möbelaffär, systembolaget, apotek och bensinstation m.m. Örebro city med stort utbud av restauranger & nöjen är cirka 5 kilometer bort dit du når lätt med en av stadsbussarna som trafikerar området.

Tre busslinjer utgår från Lundby.
- Linje 1 går mellan Lundby och Mosås.
- Linje 2 går mellan Lundby och Brickebacken.
- Linje 10 går mellan Lundby och Universitet.

Planritning på fastigheten finns ej tillgänglig.

Varmt välkomna med ert intresse redan nu!
Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare 076-180 44 01
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Droppstensvägen 4

Boarea/biarea

130/63 kvm

Antal rum

5 rum

Tomtarea

481 kvm

Pris

3 395 000 kr eller högstbjudande