Åkergatan 8

Dela denna bostad på Facebook

TOTALRENOVERAD VILLA I MODERN STIL

Åkergatan 8 i Vålberg är en charmig och välskött bostad med en bekväm atmosfär. Denna rymliga villa med två våningsplan erbjuder en kombination av moderna bekvämligheter och traditionell stil. Villan har en generös boarea på cirka 168 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för familjeliv och sociala sammankomster.

Det ljusa och rymliga vardagsrummet är en perfekt plats för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Stora fönster släpper in mycket naturligt ljus och ger en trevlig atmosfär. Vidare från vardagsrummet när du det fullt utrustade köket i öppen planlösning med modernt och funktionell utrustning. Med gott om förvaringsutrymme och arbetsyta blir matlagning enkelt och roligt.
Åkergatan 8 erbjuder även fyra rejäla sovrum med plats för säng och tillhörande möblemang samt förvaring. Två stilrena helkaklade badrum samt en rejäl tvättstuga.

Förutom gott om plats för parkering finns även en rymlig garagebyggnad, vilket ger skydd för fordon och extra förvaringsmöjligheter.

Sammanfattningsvis är Åkergatan 8 i Vålberg en härlig bostad med generösa utrymmen både inomhus och utomhus. Med sin moderna stil och bekväma atmosfär är detta hem perfekt för familjer eller par som söker en fin plats att slå sig ner på.

(Då detta är en kommande försäljning kommer mer information löpande eller på förfrågan)
Kontakta ansvarig mäklare för mer information!
Jesper Hedefur
Fastighetsmäklare 073-0840039
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Åkergatan 8

Boarea/biarea

168/4 kvm

Tomtarea

1 282 kvm

Pris

På förfrågan