Skillingsfors

Bergerud Hagen 1

Dela denna bostad på Facebook

Bergerud Lilla hagen 1 erbjuder en mysig och lantlig känsla med närhet till naturen!


Välkommen till denna charmiga gård från slutet av 1600-talet med utsikt över Askesjön. Askesjön är områdets tredje största sjö som ligger i de centrala Skillingmarksdalen med Skillingsfors vid dess sydspets.

Från gårdsplanen når du en mysig huvudentré med ett mörkt golv och ljusa ytskikt, vidare in i bostaden ligger ett trivsamt allrum med originalgolv från tidigt 1600-tal. Till höger når man det ljusa och fräscha köket med mörkt klinkersgolv med plats för hela familjen. köket är fullutrustat med kyl/ frys, spis, fläkt, ugn, diskmaskin samt vinkyl. Från serveringsgången kommer man vidare till groventrén. Här finns en tvättmaskin samt torktumlare med duschutrustning för leriga stövlar och hundar. Vidare från grovingången når du ett rejält sovrum med plats för tillhörande möblemang samt förvaring. Från allrummet leder en trappa upp övervåningen. Här hittar man tre mindre sovrum i med ljusa ytskikt samt mörkare golv samt två större med en magisk utsikt över Askesjön samt ett ljust och fräscht badrum med separat duschkabin.

Mitt emot ligger gårdens gäststuga som är en fullt utrustad villa på ca 90 kvm. Huset har två sovrum kök, vardagsrum och ett duschrum. På gräsmattan bredvid huset ligger ett pittoreskt lusthus. Gäststugan har blivit ett riktigt smultronställe för alla släktingar och vänner som använder den.

BERGERUD 1:70
Intill Bergerud 1:47 ligger en obebyggd tomt om 8 471 kvm. Här finns ett bygglov från kommunen. Finns möjlighet att köpa till fastigheten eller separat.

Välkommen med anmälan för visning till ansvarig mäklare!

Jesper Hedefur
Fastighetsmäklare 073-0840039
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Bergerud Hagen 1

Boarea

260 kvm

Antal rum

9 rum

Tomtarea

4 357 kvm

Pris

4 195 000 kr