Fylsta

Folkungagatan 20

Dela denna bostad på Facebook

Stor villa med altan- och pooldäck i populära Fylsta!

Varmt välkomna till Folkungagatan 20!

Här har ni möjlighet att förvärva en stor 2-plansvilla med rymlig källare samt vind med en takhöjd om ca 2 meter. Perfekt för dig som behöver extra utrymmen som sovrum eller kontor.

På entréplan finner du stora sociala ytor i vardagsrum och matsal i öppen planlösning invid en stor braskamin. Härifrån når du även bostadens inglasade uterum samt nybyggda altandäck. Här finns även en uppvärmd pool. Utöver detta finner du ett kök med nymålade luckor och plats för mindre matbord samt gästtoalett. På övre plan finns idag två sovrum, ett allrum, ett kontor samt badrum.

Vinden är i dagsläget oinredd – här får du som köpare att skapa de ytor du är i behov av. Källarvåningen inrymmer en renoverad tvättstuga, bastu och flertalet förrådsutrymmen.

Området Fylsta har något för alla åldrar. Här finns förskola, skola och idrottsplats inom gångavstånd. En promenad om ca 15 minuter tar dig till centrum där matbutik, restauranger, apotek m.m. finns. För dig som pendlar tar du dig enkelt och snabbt ut på motorvägen.

Originalritningar på fastigheten finns ej, planritningen är uppritat av fastighetsmäklaren och kontrollerad av säljaren. Vi reserverar oss för avvikelser.

Besiktningsprotokoll och energideklaration finns uppladdat i annonsen.

AVSTÅND
Örebro ....... 20km
Hallsberg ......9km

Varmt välkomna med ert intresse!
Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare 076-180 44 01
Skicka e-post

Visning

Ons 29 Mars
kl 17:00 - 17:30
Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!

Folkungagatan 20

Boarea/biarea

133/67 kvm

Antal rum

5 rum

Tomtarea

1 085 kvm

Pris

2 550 000 kr eller högstbjudande