Svenserud 4

Dela denna bostad på Facebook

Villa i lugnt och barnvänligt område!

Välkommen till Svenserud 4! Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skola och mataffär. På bostadens nedre plan finns hall, vardagsrum, kök med nyare vitvaror, sovrum, badrum med dusch och stort badkar samt separat WC. På övre plan finns två ljusa och rymliga sovrum med god plats för dubbelsäng samt ett rum med påbörjat arbete för installation av WC. På källarplan finns tvättstuga, ett inrett rum, garage samt flertal rum för förvaring.

O M R Å D E
Här bor du i ett lugnt villaområde med närhet till förskola, skola (årskurs 1-9) och mataffär. Koppom har närhet till naturen och omges av gårdar, jord - och skogsbruksfastigheter. Tjugo minuter bort ligger Arvika som närmsta stad. Här finns bra ett bra utbud av restauranger, uteställen, affärer och en vacker stadspark. I centrala Arvika finns järnvägs - och busstation. Tjugo minuter mot Norska gränsen ligger Charlottenberg. Här finns flera shoppingcenter vilka erbjuder flertal matbutiker, affärer och restauranger.

A V S T Å N D
Charlottenberg........24km
Arvika........................30km
Årjäng.......................39km
Karlstad....................105km
Oslo..........................137km

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul och kvarvarande inventarier. En eventuell köpare ombedes därför att göra en noggrann genomgång av fastigheten!

Flyttstädning är genomförd.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!
Frida Hard
Fastighetsmäklare 073-8014469
Skicka e-post
Felicia Johansson
Mäklarassistent 0736238549
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Svenserud 4

Boarea/biarea

62/70 kvm

Antal rum

4 rum

Tomtarea

2 159 kvm

Pris

595 000 kr