Kumla Centrum

Vattugatan 25

Dela denna bostad på Facebook

Stor familjevilla på lugn gata i centrala Kumla!

Visning nu på söndag 12/2!

Varmt välkomna till denna ståtliga villa på Vattugatan 25!

Här flyttar du in i ett hem med plats för det stora familjen. På nedre plan finner du ett rymligt vardagsrum, ett sovrum, matsal försett med mysig kamin i öppen planlösning till köket samt plats för badrum. På övre plan har du tillgång till 3 sovrum av god storlek, ett badrum som totalrenoverades 2016 samt ett allrum försett med glasdörrar där man med enklare medel kan bygga en gedigen balkong.

Säljarna har planerat att genomföra en totalrenovering av badrummet på nedre plan och all inredning är redan inköpt. Under dokument kan du läsa dig till vad som har köpts in, inredningen är till ett värde av ca 100 000kr. P.g.a. förseningar hos hantverkare har säljaren valt att lämna det i dagens skick och ge möjlighet till dig som köpare att skapa ditt egna dröm-badrum.

Huset har modern och ekonomisk drift med indragen fiber samt bergvärme.

En grönskande tomt med gott om plats för lek, umgänge och avkoppling. På tomten finns även en mindre lekstuga samt ett dubbelgarage med en eldriven port.

Här bor du i ett familjärt och populärt kvarter i bekvämt avstånd till allt du kan önska med stadens utbud av butiker, restauranger kultur och nöjen. Ett centralt och ändå barnvänligt område bland lugna och mysiga villagator. Alldeles i närheten finns förskola, Kumla Sjöpark och Djupadalsbadet som erbjuder fina promenader, bad och gym.

Besiktning och energideklaration finns uppladdat i annonsen!

Varmt välkomna med ert intresse!
Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare 076-180 44 01
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Vattugatan 25

Boarea/biarea

160/70 kvm

Antal rum

6 rum

Tomtarea

964 kvm

Pris

3 195 000 kr eller högstbjudande