Skillingsfors

Vikene Där framme 1 (pågående avstyckning)

Dela denna bostad på Facebook

Lantligt belägen villa i Skillingsfors med sjöutsikt!

Här kan vi nu erbjuda en mycket trevlig fastighet i Skillingsfors. Från bostaden och trädgården erbjuds härlig utsikt ner mot sjön! Fastigheten erbjuder ett 1 1/2-plans bostadshus och en lada, samt en trädgård med frukt och bär att tillgå - så som körsbär, äpple, rabarber och hallon! En riktig sommaridyll med boendestandard för helåret! Bostaden inrymmer på entréplanet en rymlig entréhall, en inre hall, vardagsrum, sovrum, kök och badrum. På övre plan finns 2-3 sovrum och goda förvaringsmöjligheter! Uppvärmning via jordvärme och utöver det finns även en värmepanna för eldning med ved/pellets vid behov!
Ladan rymmer ett hönshus och här finns möjlighet för lösdrift av får. Den kan även användas som garage eller för förvaring - allt beroende på önskemål/behov. Det finns även ett dass som ligger intill byggnaden.

Fastigheten är under pågående avstyckning: en karta över hur fastigheten kommer att bli efter avstyckningen finns att finna bland dokument. Tomten beräknas att bli ca 8 000 - 9 000 kvm.

O M R Å D E
Ett naturskönt område och en fantastisk sommarort! Här finns inom kort avstånd en livsmedelsbutik, ett café, uthyrning av kanoter och en camping! Och såklart mycket fin natur och vatten, perfekt för den som gillar att promenera i naturen, bada, åka båt eller fiska!

A V S T Å N D
Arvika....................49 km
Oslo.......................93 km
Charlottenberg....30 km
Karlstad................120 km
Sandra Svensson
Fastighetsmäklare 070-6488265
Skicka e-post

Visning

Mån 15 Augusti
kl 16:00 - 16:30
Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!

Vikene Där framme 1 (pågående avstyckning)

Boarea

130 kvm

Antal rum

5 rum

Tomtarea

14 261 kvm

Pris

1 995 000 kr