Möjlighet till nyckelfärdigt hus i idylliska Järle!

Dela denna bostad på Facebook
Välkomna till Järle Byväg!

Med ett idylliskt och naturskönt läge ska nu en fristående och nyckelfärdig villa från Skidstahus uppföras! Den modellen som är framtagen är Villa Ullånger. Villan har en genomtänkt planlösning som inger känsla av rymd. Här flyttar du in i en 1,5 plans villa med fyra väl tilltagna sovrum, två badrum, stor separat tvättstuga med groventré, ett allrum på övre plan samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. På den mysiga balkongen kan du njuta av morgonkaffet i lugn och ro. Den traditionella stilen med mansardtak och snickarglädje gör att huset passar perfekt i ett område som Järle. Tomten är generös och belägen på en lugn återvändsgata upp till 2000 kvm där du som köpare får välja storlek själv då tomten ännu inte är avstyckad. Järle har en vattensamfällighet med en anslutningskostnad om endast 2500kr!

Här får ni som köpare möjlighet att styra över tillval och materialval bland ett noga utvalt materialsortiment. Huset kommer att byggas med genomgående hög standard med bland annat ek/askparkett i alla rum, vattenburen golvvärme, kök och vitvaror från Electrolux samt helkaklade badrum.

Om så önskas går det även att välja mellan andra husmodeller från Skidstahus samt lägga till garage eller carport på tomten.

I priset ingår:
Standardgrund, material och montering.
Tapetsering/målning av väggar.
Ek/askparkett i alla torra utrymmen.
Helkaklade badrum.
Utvändig målning.
Hushållsmaskiner som spis, fläkt, diskmaskin, kyl, frys, tvättmaskin och torkskåp.
Komplett köksinredning med fullhöjd.
Komplett leverans och installation av elutrustning.
Komplett installation av VVS-leverans.

Här bor ni med pendelavstånd till Lindesberg, Nora samt Örebro. Järle är en pittoresk by 20 minuter norr om Örebro och 10 min söder om Nora. Förskolan ligger några hundra meter bort och skolbuss går till Ervalla. Länsbuss går regelbundet till Örebro och Nora. I direkt närhet av tomten finns Nora Bergslags Veteran-Järnväg och du hittar Sveriges äldsta bevarade och i drift varande stationshus som under sommaren tar dig in till Nora. Här finner du även ett café som är öppet under sommaren. Järlegården ligger i närheten av tomten och kan hyras för fester och andra event. Gå gärna in på hemsidan: https://www.jarlebyalag.se för att läsa om mer information kring Järle och dess byalag. Utöver detta har du även Mogetorps värdshus som ligger ca 5 min med bil från tomten har lunch och glasservering.

Kontakta mäklaren för mer information!

Järle Byväg 18 Järle, Nora

Boarea

143.2 kvm

Antal rum

6 rum

Tomtarea

1 500 kvm

Pris

3 495 000 kr

Entré/Hall

Rymlig hall om 11,4 kvm med gott och avhängningsmöjligheter med ek/askparkett.

WC/Dusch

Helkaklat badrum där du själv får välja kakel/klinker upp till 300kr/kvm utrustat med WC, dusch och handfat.

Groventré/Tvättstuga

Tvättstuga om 7,1 kvm med groventré och klinkergolv. Utrymmet är utrustat med tvättmaskin, torkskåp och städskåp, här står även husets värmepanna.

Kök/Matplats

Kök/Matplats med ek/askparkett utrustat med kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, diskmaskin och rostfri diskbänksplåt med dubbel diskho samt kakel över bänk. Här finner du plats för middagsbord för 6- 8 personer.

Vardagsrum

I öppen planlösning från köket finner du bostadens vardagsrum om 22,1 kvm med ek/askparkett och fönster i två väderstreck.

Sovrum 1

Bostadens största sovrum om 12,9 kvm finner du på nedre plan. Även här har du möjlighet att välja mellan ek/askparkett.

Allrum

Stort allrum om 21,4 kvm där man med fördel kan ha kontorsdel, lekyta eller använda som ett andra vardagsrum.

Sovrum 2-4

Sovrum 2, 3 och 4 är alla 11,3 kvm stora och har ek/askparkett.

Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare
076-180 44 01
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Typ
Villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fast.beteckning
Adress
Järle Byväg 18
Område
Järle
Boarea
143.2 kvm / Areauppgifter enligt ritning(ar)
Antal rum
6 rum, varav 4 sovrum
Tomtarea
1 500 kvm
Pris
3 495 000 kr
Villa Ullånger

Intresseanmälan