Rymlig villa med stor tomt i familjevänliga Gyttorp.

Dela denna bostad på Facebook
Välkommen till Fogdhyttan 122 och till denna trevliga 1/2 plans villa! Här finns nu en otrolig chans för dig som söker en fastighet att sätta din egen prägel på. Här erbjuds ett hem med stor potential och med bra planlösning. I fastigheten finner du tre sovrum, ett sovloft, två badrum, väl tilltaget vardagsrum samt stor källare med bra förvaringsmöjligheter. Utöver detta har du en tomt om ca 1700kvm med stora möjligheter. På tomten finner du ytterligare en byggnad med flertalet förråd.

Sedan 2019 har huset målats om, alla fönster har bytts ut och hela fastigheten har fantastiskt ljusinsläpp samt så har även båda badrummen blivit renoverade och är numera helkaklade. Taket byttes ut under 2020, detta genomfördes efter att besiktning samt fotografering genomfördes. Därmed finns det endast säljarens egna bilder på det nya taket. Kontakta mäklaren vid mer info kring takbyte och fler bilder.

Här bor du med bra bussförbindelser till både Nora och Örebro med busshållplats direkt utanför fastigheten. I centrala Gyttorp finner du förskola, skola, restauranger, matbutik etc.

Fastigheten är förbesiktigad, se bifogat besiktningsprotokoll.

Fogdhyttan 122 Gyttorp, Nora

Boarea

104 kvm

Antal rum

4 rum

Tomtarea

1 671 kvm

Pris

850 000 kr accepterat pris

Allmänt

Sedan 2019 har följande renoveringar utförts: Fasadbyte, nya fönster, ny entrédörr, ny altandörr, båda badrummen har renoverats, dragning av nya vattenledningar, nya golv i vissa delar av fastigheten, målning av ytskikt. Taket byttes ut under 2020, detta genomfördes efter att besiktning samt fotografering genomfördes! Kontakta mäklaren vid mer info kring takbyte och nya bilder.

Hall

Direkt när du kommer innanför dörren möts du av en rymlig hall. I hallen finns det ljust trägolv samt ljust tak, det finns avhängnings möjligheter direkt till vänster. Rakt fram finner du ett badrum. Till höger finner du köket och till vänster möts du av en trätrapp samt en ingång till vardagsrummet.

Badrum

I badrummet är det vitt och grått kakel/klinker. Utrustningen kommer i form av toalett, dusch och handfat.

Kök

Rymligt kök med delvis tapetserade väggar samt grönmålad bröstpanel och plastmatta på golv. Grå köksbänk samt röda skåpsluckor. Köket har två stora fönster som ger bra ljusinsläpp under dagarna. I köket finner du spis med ugn, kyl och frys och även en tvättmaskin under diskbänk. Från köket når du bostadens första sovrum.

Sovrum 1

Rymligt sovrum med plats för stor säng. Rummet har vita väggar och laminatgolv. I detta rum finns även en dörr som leder in till vardagsrummet. Från rummet har du även en dörr ut där man med fördel kan bygga en altan.

Vardagsrum

I vardagsrummet finns det två stora fönster. Väggarna är tapetserade i en ljus tapet och golvet är mörkt laminatgolv. I rummet finns det även en öppen spis (ej besiktad).

Hall

Upp för trappan möts du av en hall som har vita träväggar och ett mörkt trägolv. Rakt fram finns även en kattvind med bra förvaringsmöjligheter.

Sovrum 2

Rakt fram från trappan finns det ett rymligt sovrum. Sovrummet har ett stort fönster, vitt tak, tapeter samt ett ljust golv.

Sovrum 3

Direkt till vänster från trappan finns ett sovrum. Sovrummet är rymligt och har trägolv samt vitmålade väggar. Längre in i rummet finns det även en trappa som leder upp till ett sovloft.

Sovloft

Detta sovloft har ett mörkt trägolv och träväggar. Det finns utrymme för en större säng eller annat möblemang om så önskas.

Badrum

Badrummet är under renovering och inredningen är ej monterad. Här har du som köpare själv möjlighet att bestämma hur det ska se ut. Badrummet är helkaklat i vitt och grått.

Källare

I källaren är det klinkergolv och betongväggar.

Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare
076-180 44 01
Skicka e-post

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Byggnadsår
1937
Fasad
Träpanel
Stomme
Trä
Fönster
3-glasfönster isoler
Tak
Sadeltak med lertegel
Grund
Betongplatta samt krypgrund
Uppvärmning
Direktverkande el, luft-luftvärmepump och kamin
Vatten/avlopp
Enskilt vatten, Enskilt avlopp.
Ventilation
Självdrag

Driftkostnader

Hushållsel
18 300 kr
Vatten/avlopp
4 800 kr
Renhållning
2 400 kr
Försäkring
3 800 kr
Summa
29 300 kr
(fastighetsavgift/skatt på 3 398 kr tillkommer)

Vatten och avloppskostnader: Slamsugning har gjorts 4 gånger/år. Dessa kostnader är beräknad på säljarens förbrukning. Detta kan komma att ändras beroende på avtal och egen förbrukning.

Besiktning

Bostaden är besiktigad.

Energideklaration

Status
Utförd (Fredag 16/10)
Energiklass
C

Ekonomi

Taxeringsvärde
453 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Värdeår
1937
Byggnadsvärde
367 000 kr
Markvärde
86 000 kr
Skatt/avgift
3 398 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Servitut / Planbestämmelser

Rättigheter förmån
Förmån: Avtalsservitut: Brunn Mm, 1884IM-05/32992.1

Visning

Tis 3 Augusti
kl 15:15 - 15:45
Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!
Typ
Friliggande villa
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Upplåtelseform
Friköpt
Fast.beteckning
Fogdhyttan 4:44
Adress
Fogdhyttan 122
Område
Gyttorp
Boarea/biarea
104/72 kvm / Areauppgifter enligt mätning, se bifogat dokument.
Antal rum
4 rum, varav 3 sovrum
Tomtarea
1 671 kvm
Byggår
1937
Pris
850 000 kr
Pantbrev
Totalt 4 st pantbrev om 372 179 kr.
Säljarens egna bilder
Säljarens egna bilder
Säljarens egna bilder
Säljarens egna bilder

Intresseanmälan