Enplans familjevilla med hörntomt och pool!

Dela denna bostad på Facebook
Varmt välkomna till Skogsbacken 39!

Här finner ni ett väl omhändertaget hem i ett plan. Bostaden har en fantastisk planlösning med dubbla badrum, fyra alternativt fem sovrum, väl tilltaget kök med stor matplats, kontor, separat tvättstuga, stor altan med inbyggd pool samt inglasat uterum. Utöver detta finner du även ett garage med ett stort tillhörande förråd.
Bostadens hörnläge med höga tujahäckar skapar en insynsskyddad tomt. Poolområdet är belägen i söderläge vilket ger fantastiska soltimmar, från det inglasade uterummet samt alten på baksidan når du solen på kvällen.
Som boende i Skottvalla/Via så bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närheten till många små guldkorn, Viaspåret runt husknuten, närhet till sporthallar och tre stycken skolor.

Försäljning av denna fastighet kommer ske under sommaren 2022.

Skogsbacken 39 Skottvalla/Via, Kumla

Boarea

150 kvm

Antal rum

7 rum

Tomtarea

759 kvm

Pris

På förfrågan
Rumsbeskrivning:
UTOMHUS
Här finner du på tomtens framsida ett nyoljat soldäck med en nedgrävd pool på 1,36 m djup. Poolen är utrustad med en helt ny värmepump och filtrering. Pooldäcket byggdes under 2014. Under år 2017 bytte man ut panelen på huset samt så målades delar av fasaden samt hela garaget om. Under 2018 byttes skyddsplasten under taket samt så genomförde man en tätning runt skorstenen. Efter det har man genomgått en besiktning av tak och vind och fått information om att taket är i så gott skick att det inte behöver bytas på ca 10-15 år. Utöver detta finner du även ett garage samt stort förråd. Tomten har gott om plats för bus och lek.

INOMHUS
Man har under 2012 slipat alla golv samt målat om alla ytskikt. Under 2020 har man även tapetserat och målat om i vardagsrum samt sovrum. Huset är utrustat med värmepump (2015) samt energisnåla oljeelement.

HALL
Inbjudande hall med möjlighet för avhängning till vänster. Till höger finner du en dörr som tar dig till garage samt förråd. Vita väggar och svart heltäckningsmatta.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan renoverades under 2015 och är utrustad med tvättmaskin (2018) samt torktumlare (2020). Tvättstugan är utrustad med förvaring på höger sida samt en stor bänk med handfat och ytterligare förvaring. Vita väggar och svart heltäckningsmatta.

BADRUM
Det helkaklade badrummet som går i vitt och svart renoverades under 2015. Det är utrustat med dusch, förvaringsskåp, stor kommod med handfat, toalett, handdukstork samt golvvärme.

KONTOR
Väl tilltaget rum som idag nyttjas som kontorsutrymme. Vita väggar och trägolv.

GÄSTRUM
Detta rum används i dagsläget som gästrum vilket är perfekt för de familjer som ofta har besök av nära och kära. I och med att rummet ligger avskilt från de andra sovrummen i bostaden kan dina gäster få bo ostört. Vita väggar och trägolv.

KÖK
Köket renoverades under 2012 och då byttes även alla vitvaror ut. Under renoveringen valde man att öppna upp mot matplatsen samt sätta in en köksö. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, fläkt, integrerad mikro, ugn samt två stycket kyl/frys moduler i full storlek. Vita väggar och trägolv som efterliknar gråa klinkerplattor på golv.

MATPLATS
Väl tilltagen matplats med plats för 6 – 10 personer beroende på behov. Här finner du även bostadens kamin som används under vintertid. Från matplatsen har du även bostadens andra entré. Vita väggar och trägolv som efterliknar gråa klinkerplattor på golv.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med plats för stor soffgrupp och tillhörande möblemang. Från vardagsrummet når du bostadens inglasade uterum. Vita väggar och trägolv.

BADRUM
Bostadens andra badrum, även detta helkaklat i vit och beige kulör är utrustat med spabad, stor kommod med handfat, toalett samt golvvärme.

SOVRUM
Lite mindre sovrum som är perfekt att använda som barnrum. Här finner du en integrerad garderob. Vita väggar och trägolv.

SOVRUM
Bostadens större sovrum med utgång till baksidans uteplats. Rummet är försett med en integrerad garderobsvägg. Vita väggar med en grå fondvägg samt trägolv.

SOVRUM
Ett sovrum men lekyta och plats för större säng och tillhörande möblemang. Även här finner du tre integrerade garderober. Vita väggar med en grå fondvägg och trägolv.
Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare
076-180 44 01
Skicka e-post

Byggnadssätt

Byggnadsår
1973
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Status
Utförd (Fredag 16/3)
Prestanda
163 kWh/m2/år

Ekonomi

Taxeringsvärde
1 936 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Värdeår
1973
Byggnadsvärde
1 627 000 kr
Markvärde
309 000 kr
Skatt/avgift
8 524 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Servitut / Planbestämmelser

Planbestämmelser
Stadsplan
Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Kumla Kumla GA:13 ändamål: Radio-tv och/eller tele

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fast.beteckning
Klarinetten 5
Adress
Skogsbacken 39
Område
Skottvalla/Via
Boarea/biarea
150/50 kvm / Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum
7 rum
Tomtarea
759 kvm
Byggår
1973
Pris
På förfrågan
Pantbrev
Totalt 9 st pantbrev om 1 564 750 kr.

Intresseanmälan