Villa med flera lägenheter!

Dela denna bostad på Facebook
Välkomna till Furunäsvägen 5 i Charlottenberg! Här erbjuds en fin fastighet med ett stort bostadshus fördelat på flera lägenheter. Det finns 3 lägenheter varav 2 lägenheter som hyrs ut och och fastigheten säljs med nuvarande hyresgäster som fortsatta hyresgäster.
Två lägenheter är i entréplan och en i övre plan. Båda de uthyrda lägenheterna har har tre rum och kök samt uteplats med balkong/altan och den tredje lägenheten har ett rum och kök samt en altan. Alla lägenheterna har separata ingångar och båda lägenheterna med tre rum och kök har en varsin nedgång till källaren där det finns en gemensam tvättstuga.
Trädgården är stor och rymlig och ger rum för flera och större sällskap.

På tomten finns även ett förråd/skjul och gott om parkeringsplats.

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING!

Furunäsvägen 5, Eda

Boarea

177 kvm

Tomtarea

2 073 kvm

Pris

1 395 000 kr
Lägenhet 1: En trea i entréplan med egen altan för soliga vår -och sommardagar. Lägenheten erbjuder en entréhall med dörr ner till källaren, plastmatta och målade väggar. Rakt fram sett från entréhallen nås köket som är ett ljust kök med vita köksluckor, vitt kakel och en mörkare bänkskiva. På golvet ligger ett ljust laminatgolv som ligger genomgående i lägenheten och på väggarna sitter strukturtapet.Den maskinella utrustningen består av spis/ugn, köksfläkt, kyl/frys och diskmaskin.
Från köket nås badrummet via en dörr till vänster. Badrummet har i första delen bröstpanel och tapet på väggarna och vidare in i badrummet är det kaklade väggar, golvet är klinkerlagt. Utrustat med wc, tvättställ med kommod och dusch.
Vardagsrummet nås efter köket, lagom storlek med plats för soffgrupp. Laminatgolv och målad väv på väggarna.
Efter vardagsrummet nås en inre hall som fördelar de två sovrummen, både hall och sovrum har laminatgolv och målad väv på väggarna.

Lägenhet 2: En trea med ingång på entréplan, där entréhallen har gott om plats för avhängning och dörr ner till källaren samt trapp upp till lägenheten. På övre plan efter trappen nås man av en rymlig hall med utgång till balkong och som fördelar kök och vardagsrum.
Köket nås till höger i hallen och är ett ljust kök med plats för matgrupp och ett rymligt skafferi, köket har vita köksluckor, vitt kakel och rostfri bänk, plastmatta på golvet och målad väv på väggarna. Den maskinella utrustningen består av spis/ugn, köksfläkt och kyl/frys.
Innanför köket till höger ligger ett av lägenhetens två sovrum som har trägolv och målade väggar, här finns det förvaring i form av två garderober.
Badrummet nås till vänster i hallen och är nyligen omgjort och har plastmatta på golv och väggar. Utrustat med dusch, wc och tvättställ med kommod.
Vardagsrummet nås till vänster från hallen på övre plan och har parkettgolv och målade väggar, här finns utgång till ytterligare en balkong och denna balkong är under tak.
Till vänster i vardagsrummet nås det andra sovrummet som har laminatgolv och målade väggar samt förvaring i form av en garderob.

Lägenhet 3: Hit finns en egen ingång från en mindre altan. Invändigt så ligger det en plastmatta på golvet och målad väv på väggarna.
Direkt till höger i entréhallen ligger ett badrum som nyligen är renoverat och har plastmatta på golv och väggar och är utrustat med wc, tvättställ och dusch.
Rakt fram nås ett rum som har en kokvrå med fläkt och två spisplattor. Det finns även förvaring i form av fasta garderober. Denna lägenhet är nyligen omgjord och går även att göra om till tvättstuga då det är förberett med fall på golvet (mot kokvrån). Det har tidigare varit en dörr in till en av lägenheterna, som man skulle kunna öppna upp och göra så att de två lägenheterna om tre rum och kök får en varsin tvättstuga.
Sandra Svensson
Fastighetsmäklare
070-6488265
Skicka e-post

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Byggnadsår
1909
Fasad
Trä
Stomme
Betong
Bjälklag
Trä
Grundmur
Betong
Tak
Plåt
Grund
Källare
Uppvärmning
Fjärrvärme
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag
Renovering
Fasad målad ca 2014-2015
Dränerat 2015
Nya badrum i 2 lägenheter
Nya stammar i huset
Övriga byggnader
Förråd/Skjul
Övrigt
Fiber

TV- och internetanslutning

TV: Fiber. Bredband: Fiber.

Driftkostnader

Uppvärmning
28 000 kr
Hushållsel
18 000 kr
Vatten/avlopp
11 444 kr
Renhållning
3 485 kr
Försäkring
6 900 kr
Övrigt
4 716 kr
Summa
72 545 kr
(fastighetsavgift/skatt på 4 582 kr tillkommer)

Övrigt är kostnaden för Fiber (Telia)

Besiktning

Bostaden är besiktigad.

Energideklaration

Status
Utförd (Onsdag 24/6)
Prestanda
104 kWh/m2/år
Energiklass
D

Övriga byggnader

Förråd/Skjul

Ekonomi

Taxeringsvärde
611 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Värdeår
1929
Byggnadsvärde
466 000 kr
Markvärde
145 000 kr
Skatt/avgift
4 582 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Servitut / Planbestämmelser

Inskrivna servitut och övriga gravationer
Avtalsservitut Kraftledning,Nätstation
Planbestämmelser
Tomtindelning Detaljplan
Rättigheter last
Last: Avtalsservitut: Kraftledning,Nätstation, 1730IM-08/808.1

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Typ
Friliggande villa
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Upplåtelseform
Friköpt
Fast.beteckning
Sågen 3
Adress
Furunäsvägen 5
Boarea/biarea
177/68 kvm / Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Tomtarea
2 073 kvm
Byggår
1909
Pris
1 395 000 kr
Pantbrev
Totalt 4 st pantbrev om 1 147 500 kr.
badrum

Intresseanmälan