Mangskog

Fjällstorp Åsen 1

Dela denna bostad på Facebook

Gård med enskilt och naturnära läge, Snart till Salu!

Välkommen till Fjälltorp Åsen 1!

Fjälltorp är en väl omhändertagen gård med enskilt och naturnära läge. På gården finns bostadshus, kallgarage med fyra platser, stort uthus med möjlighet till hundgård och hästgård finns samt två uthus för förvaring. På bostadshusets nedre plan finner du hall, stort och hemtrevligt kök med gott om förvaringsmöjligheter och vedspis, stor tvättstuga, badrum och allrum/sovrum. I anslutning till nedre plan finns ett inglasat uterum samt en stor träveranda. På övre plan finns allrum med öppen spis samt ett stort sovrum. Önskas fler sovrum i bostaden kan allrum på övre plan med fördel användas som sovrum. Uppvärmning sker via vattenburet system med vedpanna samt luftvärmepump.

Gården omges av gräsytor, vacker lövskog med flera trevliga uteplatser, stigar och mindre vattendrag. Till gården hör också cirka 13 ha skog där viss del ligger i direkt anslutning till gården och resterande är uppdelat på två skiften cirka 600 meter nord-väst om gården.

O M R Å D E
Mangskog är ett litet samhälle beläget vid sjön Mangen. I områden finns en liten matbutik, förskolan och skola årskurs 1-6. Här finns hus och gårdar omgivna av skog, åkrar och vatten. Cirka 2,5 mil bort ligger Arvika, som är närmsta stad. Arvika är en vacker stad med en trevlig stadskärna och ett bra utbud av restauranger, uteställen, affärer och en vacker stadspark. I centrala Arvika finns järnvägs - och busstation.

A V S T Å N D
Förskola..................................3km
Skola.......................................3km
Livsmedelsbutik....................4km
Arvika.....................................25km
Karlstad.................................70km

Driftskostnader publiceras inom kort. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Frida Hard
Fastighetsmäklare 073-8014469
Skicka e-post
Felicia Johansson
Mäklarassistent 0736238549
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Fjällstorp Åsen 1

Pris

2 595 000 kr