Stavnäs

Skårstorp Söstuga 1

Dela denna bostad på Facebook

Lantställe vid vägens slut mitt bland den idylliska landsbygden!

Välkomna att bosätta er i denna omsorgsfullt renoverade och bevarade bostad mitt bland den idylliska landsbygden. Skårstorp Söstuga 1 är ett vackert lantställe vid vägens slut med en otrolig vy över åkermark och ett lugn utan dess like. Planlösningen är genomtänkt med möjlighet att gå runt mellan hall, matsal, vardagsrum och kök vilket ger en fin dynamik och lättillgängliga sociala ytor (vardagsrummet, matsalen och kontoret har alla varsin vacker fungerande kakelugn). De sociala ytorna speglar sig likaså utvändigt då det erbjuds platser som fångar solens alla lägen, både för familjen eller det stora sällskapet.

Hela bostaden präglas av en varm och ombonad känsla bland de äldre bevarade detaljerna som original fönster, trägolv, spegeldörrar, generös takhöjd, 3 kakelugnar och mycket mer som måste upplevas på plats för att förstås!

Förutom det magiska boningshuset finns en trädgård med fruktträd (äppleträd, plommon, körsbär, hallon, vinbär...) och på tomten ett helt fantastiskt orangeri med vindruvor, chili, tomatplantor, paprikaplantor m.m. och plats för loungemöbler till sen-sommarkvällarna.
Gästhus med nyinstallerad kamin och godkänd skorsten, sovrum och allrum.

Här lämnas inget åt slumpen! Unik chans och objekt som bara måste upplevas!
Jakträtt! Besiktigad!
Malin Jakobsson
Fastighetsmäklare/delägare 0725050660
Skicka e-post
Felicia Johansson
Mäklarassistent 0736238549
Skicka e-post

Visning

Tis 31 Maj
kl 14:00 - 16:00
Tor 16 Juni
kl 15:30 - 16:30
Sön 19 Juni
kl 12:00 - 13:00
Anmälan krävs! Välkomna!

Skårstorp Söstuga 1

Pris

3 000 000 kr