Jonsbol Norra Lerbråten 1

Dela denna bostad på Facebook

Charmig sommarstuga i Jonsbol!

Välkommen till detta naturnära och lantliga fritidshus belägen i den charmiga orten Värmskog. Med sin idylliska omgivning och närheten till naturen får du en perfekt plats för avkoppling.

Fastigheten erbjuder en sommarstuga som är redo att få nytt liv och bli en fantastisk plats att tillbringa varma dagar på. Den vackra omgivningen ger dig möjligheten att njuta av lugnet och frisk luft, långt borta från stadens stress och brus.

Bostaden fördelas på ett stort och enkelt kök, vardagsrum, badrum med en förbränningstoalett och dusch samt två sovrum på övre plan. I köket finns en fungerande vedspis och på övre plan finns en äldre kamin som går att elda i. Det finns även några elelement som komplement. På tomten finns en stor lada med mycket plats för förvaring samt även en rum som används som gästrum. Förr fanns även djurhållning på gården. Ytterligare finns en gammal bod med en jordkällare under där man kan förvara kylvaror. Det finns möjlighet att göra om boden till ett gästhus. Utöver förbränningstoaletten i huvudbostaden finns även ett dass att nyttja.

Denna gård har en stor potential för dig som drömmer om ett lantlig livsstil. Här kan du utforska möjligheterna att odla egna grödor, ha djur eller skapa en vacker trädgård. Fantasin sätter gränserna för vad du kan skapa på denna unika fastighet.

Låt denna naturnära pärla bli ditt egna privata paradis där du kan njuta av lantlivets fördelar. Ta chansen att förverkliga dina drömmar och skapa ett hem som är unikt för dig. Välkommen till Jonsbol Norra Lerbråten.
Julia Nordin
Fastighetsmäklare/Delägare 0703814060
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Jonsbol Norra Lerbråten 1

Boarea

48 kvm

Antal rum

3 rum

Tomtarea

2 768 kvm

Pris

695 000 kr

Högsta bud

500 000 kr