Hällebo 908

Dela denna bostad på Facebook

Charmigt fritidshus på arrendetomt!

Välkommen till ditt perfekta sommarparadis! Detta charmiga fritidshus på arrendetomt erbjuder allt du kan önska dig för att njuta av sommaren utan bekymmer. Det är även möjligt att vistas här under vinterhalvåret.

Invändigt bjuder bostaden på tre sovrum, ett badrum och ett kombinerat kök och vardagsrum som bjuder in till sociala tillställningar och mysiga kvällar. Här kan ni laga mat tillsammans, spela spel och bara njuta av varandras sällskap i en öppen och inbjudande atmosfär. Utanför väntar en stor och fin altan, perfekt för långa sommardagar i solen. Här kan du njuta av frukosten med fågelkvitter i bakgrunden, ha grillkvällar med vänner och familj, eller bara koppla av med en bok i skuggan.

Den härliga trädgården är en grön oas med fina gräsytor och fina odlingsplatser för den trädgårdsintresserade. Trädgården erbjuder en lugn och fridfull miljö där du kan koppla av och njuta av naturen. Med en borrad vattenbrunn och nyligen genomförda renoveringar är detta fritidshus både bekvämt och modernt. Allt är klart för att du ska kunna flytta in och börja njuta av din sommar direkt, utan att behöva tänka på underhåll och förbättringar.

Här får du en fridfull tillflyktsort där du kan slappna av och skapa oförglömliga minnen med dina nära och kära. En promenad bort finns Hällebosjön, här kan ni både bada samt ha en mindre båt. Det är även 10 minuter bilfärd till Pålsboda där det finns matbutik samt café och restaurang.

Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!
Micaela Johansson
Reg. Fastighetsmäklare 0761800055
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Hällebo 908

Boarea

54 kvm

Antal rum

4 rum

Tomtarea

900 kvm

Pris

550 000 kr eller högstbjudande