Tisaren

Sättervägen 3

Dela denna bostad på Facebook

Mysigt fritidshus vid Tisaren!

Varmt välkomna till till detta mysiga fritidshus i vid Tisaren!

Här finns möjligheten att förvärva ett fritidshus med tillhörande gäststuga, förrådsbod med mulltoalett , redskapsbod/vedförråd och ytterligare ett förrådsutrymme. Därutöver hör även en båtplats till fastigheten i det omtycka området Tisarstrand. Ägarna av fastigheten här en båt som ska säljas om du som köpare har ett intresse. Boningshuset är försett med inglasad veranda, ett ljust kök, vardagsrum som inrymmer både soffa samt säng invid den fina kaminen och därutöver ett separat sovrum. Trädgården är väl omhändertagen med en finskött gräsmatta, flertalet odlingslådor, växthus och en mindre damm. På tomten finns även en grusad parkering med plats för flera bilar.

Här kan ni spendera somrarna med ca 3 min promenad till badplats samt en egen båtplats!

Vägförening och Bryggförening
Det finns en vägförening i området som tar hand om diverse behov. Kostnaden för detta har landat på omkring 200kr/år. Det finns även en bryggförening som lägger i samt tar upp bryggan varje säsong. Hjälper man till med detta är det kostnadsfritt annars tillkommer en kostnad på 700kr/år.

Tomtköp och Kommunalt VA
Det finns nu möjlighet att friköpa tomten av den nuvarande jordägaren. Kostnaden för detta kommer vara ca 314 000kr. Läs mer om detta under bifogade dokument.

Kommunalt VA kommer behöva anslutas till tomten under 2023-2024 mot en anslutningskostnad om ca 150 000 kr (exkl markarbete, rör samt eventuell pump på den egna fastigheten) Kostnaden för denna anslutning kommer bekostas av den nya ägaren. Läs mer om detta på denna länk:
https://www.hallsberg.se/boende-och-trafik/vatten-och-avlopp/kommunalt-vatten-och-avlopp-vid-tisarens-norra-strand.html

Varmt välkommen på visning!
Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare 076-180 44 01
Skicka e-post

Visning

Tor 5 Oktober
kl 16:45 - 17:15
Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!

Sättervägen 3

Boarea/biarea

23/28 kvm

Antal rum

2 rum

Tomtarea

967 kvm

Pris

295 000 kr eller högstbjudande