Moholm

Lagerfors Brobacka 20

Dela denna bostad på Facebook

Charmigt fritidshus mellan Skövde och Töreboda!

Varmt välkomna till detta charmiga fritidshus från 1937!

Nu har du möjlighet att förvärva detta fritidshus som under det senaste åren genomgått stora renoveringar. Här flyttar du till en idyll med närhet till både Skövde och Töreboda. Ett mycket trevligt område med vattendrag bara ett stenkast från bostaden, ett ogenerat läge med endast 5km till bad och mataffär.

Denna fastigheten har många klassiska inslag som två kakelugnar, charmiga originalfönster, klassiska tegelpannor och vackra dörrhandtag. Till fastigheten hör även två uthus, matkällare och en lättskött trädgårdstomt om hela 1180kvm

De nuvarande ägarna är fastighetens andra ägare och de har förvaltat fastigheten på ett mycket gott sätt. Vid köpet för ca 4 år sedan hade fastigheten endast mulltoa. Under 2022 förbereddes fastigheten för ett avlopp i samband med övrig renovering. Bygglov för avlopp är godkänt och betalt till kommunen. Då de idag nyttjar fastigheten som en sommarboende och de känner att tiden inte riktigt räcker till är deras förhoppning att någon vill ta sig an denna fina fastighet belägen i en lugn och naturskön miljö. Se gärna mer info om bland annat avlopp i frågelistan under bifogade dokument.

Varmt välkomna på visning!
Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare 076-180 44 01
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Lagerfors Brobacka 20

Boarea

77 kvm

Antal rum

4 rum

Tomtarea

1 180 kvm

Pris

550 000 kr eller högstbjudande