Branäs

Hjorten 3

Dela denna bostad på Facebook

Superfin stuga i populära Hjorten!

Nu har vi det stora nöjet att förmedla en otrolig fjällstuga på populära Hjorten! Här bor du på ett av Hjortens bästa lägen, med transportsträcka till backarna, naturskön omgivning med närhet till allt vad Branäsberget har att erbjuda. Stugans välplanerade kvadratmeter erbjuder ett entréplan med härliga sällskapsytor, perfekt för umgänget! Kök och matsal som i öppen planlösning möter allrum med härlig braskamin och en fantastisk utsikt över dalen, snyggt badrum och givetvis bastu! Övre plan fördelar sig på fyra sovrum med hela 10 bäddar, ett allrum med bäddsoffa samt en WC. Från hallen på nedre plan har når man ett praktiskt loft via en vindslucka med gott om plats att förvara privata saker, dryck eller extra täcken och kuddar exempelvis.
Utöver stugan finns gott om parkeringsplatser, värmeförråd samt en skoterbod.

Modern stuga med fina materialval som förmedlar en härlig fjällkänsla! Denna vill ni inte missa! Varmt välkommen att anmäla er på visning, eller kontakta mäklare för mer info!

I N T Ä K T E R

Intäkterna ligger på runt max 170.000 per säsong. Nuvarande ägare har varit där mycket själva vilket har minskat intäkterna något. Säsongen som kommer har ägarna själva bokat följande som ny ägare får ta över:

• 22.12.2022 – 26.12.2022 (vecka 52 2022)
• 19.02.2023 – 26.02.2023 (vecka 8 2023)

O M R Å D E

Hjorten är Branäs nyaste stugby som är ett mysigt och naturskönt område uppe på Branäsberget. Perfekt område för fjällsemsterns alla bekvämligheter. Transportsträcka till pist precis utanför stugan, närhet till längdspår, pulkabackar, skiduthyrning, shop, livsmedelsbutik och restauranger.

Branäs är en växande skidort och har blivit omnämnd som Sveriges bästa skidort för barnfamiljer (barnsemesterpriser) inte mindre än 12 gånger! Det finns otroligt många backar, funrides, off-pister, barnbackar samt gondollift, sittlift, ankarlift och knappliftar. Ytterligare aktiviteter som längdskidåkning, hundspann, skotersafari etc. finns om man inte bara vill åka utför. I området hittar du även en mängd olika restauranger och det finns mat och dryck anpassade för barnen i alla dessa restauranger. För de som har med sig egen matsäck finns flera grillplatser och värmestugor ute i backarna.

På Branäs hemsida - https://www.branas.se/ - hittar ni all information gällande skidbackar, kartor, liftar, priser, restauranger och liknande.

A V S T Å N D

Branäs - Torsby ca 6 mil
Branäs - Trysil ca 10 mil
Branäs - Sälen ca 12 mil
Branäs - Oslo ca 20 mil
Branäs - Göteborg ca 39 mil
Branäs - Stockholm ca 41 mil

Ö V R I G T

-Alla möbler ingår!
-Det finns ett avtal med Skibranäs som ny ägare tar över. Provision till Skibranäs ca 15%.
Julia Nordin
Fastighetsmäklare/Delägare 0703814060
Skicka e-post
Jesper Hedefur
Fastighetsmäklare 073-0840039
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Hjorten 3

Boarea

98 kvm

Antal rum

6 rum

Tomtarea

361 kvm

Pris

3 975 000 kr