Branäs

Orren 55B

Dela denna bostad på Facebook

Trevlig stuga i populära Orrenområdet!

Välkomna till Orren 55B!
Nu har vi nöjet att kunna presentera denna otroligt fina stuga på Branäsberget med byggår 2010. Fastigheten erbjuder tre sovrum, ett badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning. Modern stuga med trevliga sällskapsytor och väl utvalda material- och inredningsval! Till stugan finns ett skidförråd med gott om förvaringsmöjligheter. En trevlig parstuga med härlig utsikt och nära till backar och liftar!

Denna vill ni inte missa! Välkommen att kontakta mäklare för mer information!

I N T Ä K T E R

Stugan har ett avtal med Branäs Fritidscenter. Vilket innebär ett avtal om 12 månader som ny ägare tar över. Vid 100% beläggning kommande säsong skulle ägaren få utbetalat 145 725 kr (efter vår provision på 25%).

O M R Å D E

Branäs är en växande skidort och har blivit omnämnd som Sveriges bästa skidort för barnfamiljer (barnsemesterpriser) inte mindre än 12 gånger! Det finns otroligt många backar, funrides, off-pister, barnbackar samt gondollift, sittlift, ankarlift och knappliftar. Ytterligare aktiviteter som längdskidåkning, hundspann, skotersafari etc. finns om man inte bara vill åka utför. I området hittar du även en mängd olika restauranger och det finns mat och dryck anpassade för barnen i alla dessa restauranger. För de som har med sig egen matsäck finns flera grillplatser och värmestugor ute i backarna.

På Branäs hemsida - https://www.branas.se/ - hittar ni all information gällande skidbackar, kartor, liftar, priser, restauranger och liknande.

A V S T Å N D

Branäs - Torsby ca 6 mil
Branäs - Trysil ca 10 mil
Branäs - Sälen ca 12 mil
Branäs - Oslo ca 20 mil
Branäs - Göteborg ca 39 mil
Branäs - Stockholm ca 41 mil

Ö V R I G T

KabelTV via Branäs följer med till ny ägare och innebär 6 månaders uppsägningstid.
Wilma Kling
Fastighetsmäklare 0732508198
Skicka e-post
Hanna Sjöblom
Mäklarassistent 0705099974
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Orren 55B

Boarea

80 kvm

Antal rum

5 rum

Tomtarea

383 kvm

Pris

2 895 000 kr