Branäs

Mården 57

Dela denna bostad på Facebook

Trevlig stuga med upp till 10 sängplatser!

Nu finns möjlighet för dig som drömmer om en stuga i Branäs att förvärva denna otroligt mysiga stuga i Branäs! Stugan erbjuder i dagsläget 8+2 sängplatser, fördelat över 2 sovrum plus ett loft. Stugan har en fin standard och är lätt att hyra ut. Då stugan säljs möblerad inkl. köksinventarier är det bara att börja hyra ut bostaden med detsamma, då förmedlingsavtal med Branäs finns. Här bor du med gångavstånd till restauranger, mataffärer och skidanläggningen. Det finns eluttag för motorvärmare och det finns ett skidförråd i anslutning till stugan.

Kontakta mäklaren vid intresse och visning!

I N T Ä K T E R

Denna stuga säljs med förmedlingsavtal hos Branäs. Den kan erbjuda intäkter på 104 300 kr (efter Branäs har tagit sin provision - 29%) vid full uthyrning på en säsong. Det finns även möjlighet att hyra ut stugan på sommaren för extra intäkter. Här finns det alltså goda möjligheter till att finansiera sitt egna fritidsboende.

O M R Å D E

Branäs är en växande skidort och har blivit omnämnd som Sveriges bästa skidort för barnfamiljer (barnsemesterpriser) inte mindre än 12 gånger! Det finns otroligt många backar, funrides, off-pister, barnbackar samt gondollift, sittlift, ankarlift och knappliftar. Ytterligare aktiviteter som längdskidåkning, hundspann, skotersafari etc. finns om man inte bara vill åka utför. I området hittar du även en mängd olika restauranger och det finns mat och dryck anpassade för barnen i alla dessa restauranger. För de som har med sig egen matsäck finns flera grillplatser och värmestugor ute i backarna.

A V S T Å N D

Branäs - Klarälven ca 350 meter
Branäs - Gondolliften ca 600 meter
Branäs - Sysslebäck ca 7 km
Branäs - Torsby ca 6 mil
Branäs - Trysil ca 10 mil
Branäs - Sälen ca 12 mil
Branäs - Oslo ca 20 mil
Branäs - Göteborg ca 39 mil
Branäs - Stockholm ca 41 mil

Stugan säljs med förmedlingsuppdrag med Branäs. Detta innebär 12 månaders uppsägningstid.
Stugan säljs med ett tillsynsavtal med Branäs. Detta innebär 6 månaders uppsägningstid.

Ö V R I G T

Möbler och inventarier ingår i köpet med undantag från vissa personliga saker.
Ingen flyttstädning kommer att ske.

Malin Jakobsson
Fastighetsmäklare/delägare 0725050660
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Mården 57

Boarea

65 kvm

Antal rum

4 rum

Tomtarea

88 kvm

Pris

1 395 000 kr