Morast Norstuga 1

Dela denna bostad på Facebook

Charmigt fritidshus omgivet av vacker natur, med kommunalt vatten, fiber, altan och bra solläge!

Här har vi nu nöjet att få presentera Morast Norstuga 1! Ett harmoniskt och idylliskt sommarställe med trevliga uteplatser, stor gräsmatta och bra solläge! Perfekt för den som söker en plats där man finner lugnet och får ro i kropp och själ. Grönskande natur runtom och fin vy ut över åkermarkerna. I närområdet finns flertalet vatten/sjöar och vacker natur.
På fastigheten erbjuds en huvudstuga inredd i äldre, lantlig stil som passar sig perfekt till huset. Stugan inrymmer en entréhall, rymligt kök, ett vardagsrum, loft med sovplatser och en källare med förvaring, tvättmaskin, dusch och mulltoalett. Utöver huvudbyggnaden finns en gäststuga och ett uthus med förråd, möjligt gästrum och ett utedass.


O M R Å D E
Ett naturskönt område med grönskande natur. Flera tjärn och sjöar finns i närområdet med ca 5-15 minuter bort med bil, perfekt för den som tycker om fiske/bad/båtturer! 15-20 minuter bort ligger även Valfjället som vintertid erbjuder slalomåkning och Eda Golfklubb för den golfintresserade - golfklubben erbjuder även matservering och fika/café!
Trots det naturnära läget är det endast ca 5 minuter in till Charlottenberg Köpcentrum och Centrum med all önskvärd service, bra tågförbindelser och skola/förskola samt vårdcentral.

A V S T Å N D
Arvika .....................37 km
Karlstad...................108 km
Oslo.........................118 km

Bör upplevas på plats, varmt välkommen att lämna ert intresse!
Sandra Svensson
Fastighetsmäklare 070-6488265
Skicka e-post

Visning

Tis 5 Juli
kl 16:00 - 16:30
Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!

Morast Norstuga 1

Boarea/biarea

40/25 kvm

Antal rum

1 rum

Tomtarea

1 520 kvm

Pris

875 000 kr