Branäs

Bävern 15

Dela denna bostad på Facebook

Välkomna till Bävern 15! Mysig timmerstuga med förhöjd standard i barnvänligt område. Stugans väldisponerade kvadratmeter fördelar sig på två sovrum, allrum, kök, badrum med bastu, samt loft med bäddar. Altan i härligt västerläge! Här bor du med närhet till liftar och skidbackar på vintern som till Klarälven och dess stränder på sommaren. Stuga som erbjuder alla bekvämligheter för en härlig skidsemester. Denna vill ni inte missa!

I N T Ä K T E R

Denna stuga säljs med förmedlingsavtal hos Branäs. Förra säsongen landade intäkterna på ca 100.000kr (efter Branäs har tagit sin provision - 29%). Det finns även möjlighet att hyra ut stugan på sommaren för extra intäkter. Här finns det alltså goda möjligheter till att finansiera sitt egna fritidsboende.

O M R Å D E

Branäs är en växande skidort och har blivit omnämnd som Sveriges bästa skidort för barnfamiljer (barnsemesterpriser) inte mindre än 12 gånger! Det finns otroligt många backar, funrides, off-pister, barnbackar samt gondollift, sittlift, ankarlift och knappliftar. Ytterligare aktiviteter som längdskidåkning, hundspann, skotersafari etc. finns om man inte bara vill åka utför. I området hittar du även en mängd olika restauranger och det finns mat och dryck anpassade för barnen i alla dessa restauranger. För de som har med sig egen matsäck finns flera grillplatser och värmestugor ute i backarna.

A V S T Å N D

Branäs - Torsby ca 6 mil
Branäs - Trysil ca 10 mil
Branäs - Sälen ca 12 mil
Branäs - Oslo ca 20 mil
Branäs - Göteborg ca 39 mil
Branäs - Stockholm ca 41 mil

En stuga ni inte får missa, varmt välkomna på visning!

Ö V R I G T

Stugan säljs med avtal med Branäs vilket innebär 12 månaders uppsägningstid.
Stugan säljs möblerad med undantag för vissa personliga saker.
Stugan har idag KabelTV för 122kr/mån. Vill man inte ha detta innebär det en uppsägningstid på 6 månader.
Julia Nordin
Fastighetsmäklare/Delägare 0703814060
Skicka e-post
Felicia Johansson
Mäklarassistent 0736238549
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Bävern 15

Boarea

51 kvm

Antal rum

3 rum

Tomtarea

75 kvm

Pris

2 050 000 kr