Branäs

Vargen 49

Dela denna bostad på Facebook

Populär stuga i Vargen! Renoverad!

Välkomna till Vargen 49! Här erbjuds 8 sängar fördelat på 81 kvm. En otroligt mysig stuga med ett kanonläge där du bor med närhet till allt som Branäsberget har att erbjuda! Ett tacksamt läge för barnfamiljerna, då barnområdet ligger några få meter bort. Stugan känns luftig och trevlig tack vare den generösa takhöjden. Stugan har blivit renoverad genom åren med ett nytt välutrustat kök samt nya snygga ytskikt. På neder plan erbjuds två sovrum, kök i öppen planlösning mot allrum med utgång till altan med ett väldigt härligt solläge! Samt ett badrum med dusch och bastu. Uppe på det mysiga loftet finns ett sovrum, allrum med bäddsoffa och tv, samt en WC. Från stugan tar man sig enkelt till både skidbackar och längdspår.

Denna vill ni inte missa!


I N T Ä K T E R

Vargenstugorna är som oftast uthyrda under säsongen och dom brukar generera fina intäkter. Maxintäkten på denna stugan är 191 837kr innan Branäs tagit sin provision. 29% i provision. Bifogat i annonsen hittar ni intäktsrapporter från de senaste åren. Om man väljer att hyra ut på sommaren finns ytterligare möjlighet för högre intäkter.


O M R Å D E

Branäs är en växande skidort och har blivit omnämnd som Sveriges bästa skidort för barnfamiljer (barnsemesterpriser) inte mindre än 12 gånger! Det finns otroligt många backar, funrides, off-pister, barnbackar samt gondollift, sittlift, ankarlift och knappliftar. Ytterligare aktiviteter som längdskidåkning, hundspann, skotersafari etc. finns om man inte bara vill åka utför. I området hittar du även en mängd olika restauranger och det finns mat och dryck anpassade för barnen i alla dessa restauranger. För de som har med sig egen matsäck finns flera grillplatser och värmestugor ute i backarna.

A V S T Å N D

Branäs - Torsby ca 6 mil
Branäs - Trysil ca 10 mil
Branäs - Sälen ca 12 mil
Branäs - Oslo ca 20 mil
Branäs - Göteborg ca 39 mil
Branäs - Stockholm ca 41 mil

Ö V R I G T

Stugan säljs med inventarier med undantag från några personliga saker.
Stugan säljs med förmedlingsuppdrag med Branäs.
Julia Nordin
Fastighetsmäklare/Delägare 0703814060
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Vargen 49

Boarea

81 kvm

Antal rum

5 rum

Tomtarea

384 kvm

Pris

2 995 000 kr