Kortlanda

Kortlanda Linden 1

Dela denna bostad på Facebook

Mysigt fritidshus med lugn och fridfullt läge!

Välskött och hemtrevligt vinterbonat fritidsboende som med en liten insats kan bli ett permanentboende! Här ges chans till att förvärva ett boende som erbjuder en välkomnande entré i form av nymålad glasveranda, nymålat stort kök med plats för matgrupp och kökssoffa. I köket finns även ett förråd med indraget vatten som enkelt går att renovera till ett badrum/wc. Kakel finns och följer med vid köpet. Vidare finns ett nyrenoverat vardagsrum med öppen spis (godkänd och besiktigad) och elektrisk brasa. Trappa upp till vinden som under år 2021 renoverats och inretts till ytterligare rum. Denna yta kan nyttjas som sovrum, kontor eller allrum för den som önskar. Gediget och smakfullt!

På fastigheten erbjuds även en förrådsbyggnad ca 20 kvm med välskött utedass och förvaringsmöjligheter eller till ombyggnad som gäststuga. Möjlighet finns för tillbyggnad av huvudbyggnaden samt Attefallshus och friggebod. Möjlighet finns att köpa lösöre.

Vatten från djupborrad brunn och nytt avlopp med trekammarbrunn med infiltrationsbädd. Fiber finns framdraget till tomtgräns. Anslutningsavgift tillkommer. Stor fin tomt med närhet och utsikt till vatten och fjäll!

O M R Å D E T
På Kortlanda Linden bor du naturnära med fjäll, skog och mark som granne och med endast ca 4 km till Charlottenberg och dess storslagna shopping, restaurangutbud och bra förbindelser med tåg/buss till bland annat Oslo. Närhet till sjön Hugn med både bad och fiskemöjligheter och på andra sidan av sjön ligger en av Sveriges finaste golfbanor - Noresund med 18 hål och med ett fantastiskt läge!
Här erbjuds även vandring och kajakpaddlingsmöjligheter för den som önskar. Sist men inte minst bor du med närhet till populära Valfjället där det erbjuds skidåkning, restauranger etc. Kortlanda Linden är lika fantastiskt på sommaren som vintern! Vinterbonad.

A V S T Å N D
.. ca 45 km till Kongsvinger
.. 100 km till Sarpsborg, Fredrikstad och Halden.
.. 110 km till Oslo
.. 200 km till Örebro & Uddevalla
-- 250 km till Göteborg
.. 300 km Linköping och Jönköping
Malin Jakobsson
Fastighetsmäklare/delägare 0725050660
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Kortlanda Linden 1

Boarea/biarea

50/10 kvm

Antal rum

3 rum

Tomtarea

1 260 kvm

Pris

595 000 kr