Hyreshus med totalt 6 lägenheter!

Dela denna bostad på Facebook
Välkomna till Koppomsvägen 70, ett hus som rymmer totalt 6 lägenheter! Beläget med närhet till centrala Koppom, skola, sportanläggningar och matbutik.

Lgh1: En lägenhet med entréhall med liten köks-del, vardagsrum, sovrum, ett duschrum och en wc.

Lgh2: Denna lägenhet rymmer totalt entréhall, kök och vardagsrum i öppen planlösning, badrum med plastmatta, utrustat med wc, tvättställ och dusch, en hall/tvättstuga och ett sovrum. Genomgående i lägenheten är det plastmatta på golvet och panel på väggarna, det finns klinkerlagt golv i tvättstuga/hall och i sovrum är det målat/tapet istället för panel.

Lgh3: Denna lägenhet rymmer en rymlig hall som övergår till ett vardagsrum, vidare finns ett kök med spis, fläkt och kyl/frys. Ett badrum med klinkerlagt golv och målad väv på väggarna, utrustat med duschkabin, wc, tvättställ och tvättmaskin. Det finns även ett förråd och här inne står även en varmvattenberedare som är ny 2019. Genomgående i lägenheten ligger laminatgolv och väggarna är målade.

Lgh4: I denna lägenhet finns det en entréhall, vardagsrum, sovrum, förråd, badrum med plastmatta på golv och vägg, utrustat med duschkabin, tvättställ och w., kök med spis, fläkt och kyl/frys. Genomgående i lägenheten ligger det laminat på golvet utom i kök där det ligger plastmatta och väggarna har panel/ är målade/tapetserade.

Lgh5: Här ryms en entréhall som övergår i ett vardagsrum, ett kök med spis och kyl/frys (ingen köksfläkt), ett sovrum och ett badrum med plastmatta på golvet och panel på väggarna, är utrustat med wc, tvättställ och duschkabin. Genomgående i lägenheten ligger det plastmatta på golvet och väggarna har panel/är tapetserade. I hallen sitter en luftvärmepump.

Lgh6: Här ryms en hall med parkettgolv och skifferplattor, ett mat -och vardagsrum i öppen anslutning till varandra där finns en kamin och det ligger ett parkettgolv och det sitter panel på väggarna. Köket har plastmatta och väggarna har panel/är målade, utrustat med spis, fläkt och kyl/frys. Det finns ett stort förråd, två sovrum med laminatgolv och panel/målade väggar och ett badrum med plastmatta + skifferplattor och våtrumstapet/panel, utrustat med wc, tvättställ med kommod, duschkabin och tvättmaskin. Det finns en tvättstuga med en tvättmaskin, plastmatta på golvet och målade väggar.


Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning!

Koppomsvägen 70 Koppom, Eda

Pris

850 000 kr

Högsta bud

850 000 kr
Sandra Svensson
Fastighetsmäklare
070-6488265
Skicka e-post

Byggnader

Byggnad Koppomsvägen 70

Byggår
1929
Grundmur
Betong
Grund
Torpargrund
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Träfasad
Tak
Plåt
Fönster
2 & 3-glasfönster
Ventilation
Självdrag
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp
Uppvärmning
Direktverkande el

Driftkostnader

Uppvärmning
59 800 kr
Försäkring
7 141 kr
Vatten/avlopp
10 700 kr
Renhållning
3 485 kr
Summa
81 126 kr

Sammanställning areor

Typ
Antal
Area
Hyresintäkter
Övriga intäkter
Bostäder
6 st
265 m²
303 600 kr/år
265 m²
303 600 kr/år

Taxeringsvärden

Småhusmark
81 000 kr
Småhusbyggnad
397 000 kr (värdeår 1950)
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2018

Servitut / Planbestämmelser

Inskrivna servitut och övriga gravationer
Avtalsservitut Ledning
Rättigheter last
Last: Avtalsservitut: Ledning, 17-IM3-59/407.1

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Typ
Hyresfastighet & Bostadshus
Fast.beteckning
Bete 1:103 + Eda Bete 1:87
Adress
Koppomsvägen 70
Område
Koppom
Pris
På förfrågan
Pantbrev
Totalt 5 st pantbrev om 1 000 000 kr.
Fastighetskarta

Intresseanmälan