Koppom

Koppomsvägen 70

Dela denna bostad på Facebook

Hyreshus med totalt 6 lägenheter!

Välkomna till Koppomsvägen 70, ett hus som rymmer totalt 6 lägenheter! Beläget med närhet till centrala Koppom, skola, sportanläggningar och matbutik.

Lgh1: En lägenhet med entréhall med liten köks-del, vardagsrum, sovrum, ett duschrum och en wc.

Lgh2: Denna lägenhet rymmer totalt entréhall, kök och vardagsrum i öppen planlösning, badrum med plastmatta, utrustat med wc, tvättställ och dusch, en hall/tvättstuga och ett sovrum. Genomgående i lägenheten är det plastmatta på golvet och panel på väggarna, det finns klinkerlagt golv i tvättstuga/hall och i sovrum är det målat/tapet istället för panel.

Lgh3: Denna lägenhet rymmer en rymlig hall som övergår till ett vardagsrum, vidare finns ett kök med spis, fläkt och kyl/frys. Ett badrum med klinkerlagt golv och målad väv på väggarna, utrustat med duschkabin, wc, tvättställ och tvättmaskin. Det finns även ett förråd och här inne står även en varmvattenberedare som är ny 2019. Genomgående i lägenheten ligger laminatgolv och väggarna är målade.

Lgh4: I denna lägenhet finns det en entréhall, vardagsrum, sovrum, förråd, badrum med plastmatta på golv och vägg, utrustat med duschkabin, tvättställ och w., kök med spis, fläkt och kyl/frys. Genomgående i lägenheten ligger det laminat på golvet utom i kök där det ligger plastmatta och väggarna har panel/ är målade/tapetserade.

Lgh5: Här ryms en entréhall som övergår i ett vardagsrum, ett kök med spis och kyl/frys (ingen köksfläkt), ett sovrum och ett badrum med plastmatta på golvet och panel på väggarna, är utrustat med wc, tvättställ och duschkabin. Genomgående i lägenheten ligger det plastmatta på golvet och väggarna har panel/är tapetserade. I hallen sitter en luftvärmepump.

Lgh6: Här ryms en hall med parkettgolv och skifferplattor, ett mat -och vardagsrum i öppen anslutning till varandra där finns en kamin och det ligger ett parkettgolv och det sitter panel på väggarna. Köket har plastmatta och väggarna har panel/är målade, utrustat med spis, fläkt och kyl/frys. Det finns ett stort förråd, två sovrum med laminatgolv och panel/målade väggar och ett badrum med plastmatta + skifferplattor och våtrumstapet/panel, utrustat med wc, tvättställ med kommod, duschkabin och tvättmaskin. Det finns en tvättstuga med en tvättmaskin, plastmatta på golvet och målade väggar.


Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning!
Jesper Hedefur
Fastighetsmäklare 073-0840039
Skicka e-post
Hanna Sjöblom
Mäklarassistent 0705099974
Skicka e-post

Visning

Fre 10 Februari
kl 11:00 - 11:30
Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!

Koppomsvägen 70

Pris

650 000 kr