Rynninge

Vallare Walls gata 18

Dela denna bostad på Facebook

Tvåa i toppskick!

Välkommen till Vallare Walls gata 18!

Detta är den perfekta lägenheten för dig som vill flytta in direkt och ha närhet till både skog och civilisation. Lägenheten ligger ett stenkast ifrån Rynningevikens Naturreservat, Alnängsbadet samt diverse restauranger. Det är även nära till sjukhuset och du tar dig till Centralstation på enbart 8 minuters cykeltur.

Ta hissen eller trappan upp till andra våningen så hittar du denna ljusa och moderna tvårummare. Denna lägenhet har en praktiskt planlösning med luftiga ytor. I köket är det fina vitvaror ifrån Siemens och god arbetsyta för matlagning. Vardagsrummet är rymligt och du får plats med både soffa samt en matgrupp. Ifrån vardagsrummet kommer även du ut till balkongen med utsikt mot innergården. I sovrummet får du plats med en stor säng och det finns gott om förvaring i form av en inbyggd garderob. Badrummet har en egen tvätt-avdelning med tvättmaskin och torktumlare samt en arbetsyta med överskåp.

På föreningens innergård finns det en gemensam utomhuspool med tillhörande soldäck och pergola. Här finns det även lekplatser med sandlåda för barnen. Innegården är inhägnad och nås bara av de boende i föreningen. Till lägenhet finns det även en garageplats du kan hyra, då slipper du gå i ruskväder med dina matkassar eftersom hissen ifrån garaget tar dig direkt upp till ytterdörren. Finns även parkeringsmöjligheter längst gata/grusparkering. Det tillkommer också ett förråd som ligger inne i lägenhetshuset.

Välkommen på visning!
Micaela Johansson
Reg. Fastighetsmäklare 0761800055
Skicka e-post

Visning

Tis 12 December
kl 17:00 - 17:30
Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!

Vallare Walls gata 18

Boarea

53 kvm

Antal rum

2 rum

Månadsavgift

2 990 kr/mån

Pris

1 725 000 kr eller högstbjudande