Rynninge

Pionjärgatan 16

Dela denna bostad på Facebook

Nytt lägre pris!

Varmt välkomna till Pionjärgatan 16!

Här flyttar ni hem till en välplanerad trerummare, lägenhetens absoluta höjdpunkt är den rymliga uteplatser i soldränkt söderläge som delvis är inglasad. Här finns plats för middagar för alla nära och kära både under sommarhalvåret och sent in på hösten. Bostaden inrymmer i övrigt en social planlösning mellan vardagsrum och kök. Köket erbjuder all den maskinella utrustning du kan önska, bland annat en hel kyl och en hel frys. Två väl tilltagna sovrum samt ett badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Betonghuset gör att ljudnivån är låg och den vattenburna golvvärmen i hela lägenheten gör att du kan njuta av extra komfort året runt.

I denna populära förening finns solceller som ger bättre ekonomi i föreningen, extra förråd att hyra samt dubbla tvättstugor, övernattningslägenheter samt gemensamhetslokaler. Trevlig innergård som erbjuder lekplats och miljörum. Föreningen har även tillgång till ett garage som man enkelt når med hissen. I garaget finns även plats för cyklar samt elbilsladdare. Fri parkering på gatan.

Med linje 8, Björkhaga/Bettorp, bara 150 meter från lägenheten är det enkelt att ta sig till och från stadskärnan. Det är trots det ett lugnt och vackert område som ligger granne med naturreservatet Rynningeviken, Venan, Oset och naturens hus. ett familjärt område med mycket bra läge och många vackra strövområden! Flera matbutiker finns inom gångavstånd, gym, busshållplats, motionsspår och universitetssjukhus. Förskolor och grundskolor finns i området.

Varmt välkomna till visning!
Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare 076-180 44 01
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Pionjärgatan 16

Boarea

76 kvm

Antal rum

3 rum

Månadsavgift

5 380 kr/mån

Pris

2 195 000 kr eller högstbjudande

Högsta bud

2 100 000 kr