Hitorp

Sundsbergsvägen 5

Dela denna bostad på Facebook

Enplansvilla i familjärt område!

Varmt välkomna till Sundsbergsvägen 5!

Här flyttar ni hem till en enplansvilla med 4 väl tilltagna sovrum, två badrum varav ett totalrenoverades under 2022, stora sociala ytor och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, separat tvättstuga samt stort skafferi. Ett lättskött boende som både passar barnfamiljen samt för dig som önskar ett hem utan trösklar och trappor. Huset präglas av mycket ljusinsläpp och den naturnära tomten ger dig sol hela dagen och kvällen. Låt oss inte glömma det stora inglasade uterummet samt altan som inrymmer alla era nära och kära. Därutöver finner du carport med tillhörande elbilsladdare samt förrådsdel och även plats för två bilar på uppfart.

Tomten har flera odlingslådor samt växthus på baksidan samt en mysig uteplats på framsidan. Bakom Sundsberget finns en trevlig promenadslinga i skogen.

Här flyttar ni till en den populära föreningen BRF Sundsberget och med närhet till skola, fin badplats och centrala Nora. För dig som pendlar finner du busshållsplats bara ett stenkast bort som med enkelhet tar dig till Örebro. Garage med carport samt fiber är stora plus! Varmt välkommen på visning.

Vill du läsa mer om föreningen kan du göra det på denna länk: https://sundsberget.bostadsratterna.se/

Varmt välkomna med ert intresse!
Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare 076-180 44 01
Skicka e-post

Visning

Mån 25 September
kl 18:45 - 19:15
Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!

Sundsbergsvägen 5

Boarea

135.1 kvm

Antal rum

5 rum

Månadsavgift

6 145 kr/mån

Pris

1 295 000 kr eller högstbjudande