Centralt Väster

Folkungagatan 12A

Dela denna bostad på Facebook

En av Örebros vassaste 3or högt upp i huset med två balkonger!

Varmt välkommen till en 3a högt upp i huset med två balkonger!

Välplanerad lägenhet med stora sociala ytor i öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Härifrån nås även bostadens ena balkong. Köket är utrustat med att den maskinella utrustning du behöver, bland annat en hel kyl och en hel frys. Badrummet är helkaklat och försett med både tvättmaskin och torktumlare. Utöver detta en klädkammare och två sovrum – där det större sovrummet har en egen inglasad balkong som blickar ut mot innergården.

Till bostaden hör det även ett förråd som finns på källarplan och nås direkt via hissen. På samma plan nås även föreningens garage. Alla garageplatser är försedda med laddbox.

Här flyttar ni hem till en bostad nära till allt man kan önska! närhet till både tåg- och busstation, Örebro city med shopping som nås på en kort promenad med restauranger och nöjesliv. Ni flyttar även i närhet till matbutik, apotek, bibliotek etc. Här kan ni gå härliga promenader i både stads- och naturliv, bland annat längs med Svartån.

För dig som pendlar tar du dig snabbt ut på motorvägen och till universitetet kan du ta busslinje 9 eller 10 – eller varför inte cykeln?

Varmt välkomna på visning!
Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare 076-180 44 01
Skicka e-post

Visning

Sön 4 December
kl 13:30 - 14:15
Mån 5 December
kl 18:15 - 19:00
Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!

Folkungagatan 12A

Boarea

79 kvm

Antal rum

3 rum

Månadsavgift

4 575 kr/mån

Pris

2 495 000 kr