Centrala Arvika

Parkgatan 22

Dela denna bostad på Facebook

2:a med inglasad balkong, fin sjöutsikt och bästa solläge!

Vi har nu nöjet att få förmedla denna välplanerade 2:a med inglasad balkong och sjöutsikt! Bostaden är ljus och trevlig med goda förvaringsmöjligheter via garderober i hall och en klädkammare i sovrummet! Vidare finns ett ljust badrum, ett mindre och trevligt kök, vardagsrum med plats för soffgrupp mindre matgrupp samt utgång till den härliga inglasade balkongen med kvällssol och vacker utsikt! Sist men inte minst, ett sovrum med klädkammare! Genomgående ljusa ytskikt efter väggarna i lägenheten och lite mörkare golv.

Bostaden har del i en populär och omtyckt förening, här erbjuds utöver lägenheten en trevlig pergola med stenläggning på utsidan, övernattningslägenhet, tvättstuga och övriga gemensamma utrymmen samt förråd/matkällare.

Lägenheten säljes inklusive möbler/lösöre (OBS: viss inredning är styling och ingår ej).

O M R Å D E
Parkgatan ligger intill ett naturnära område med Styckåsskogen precis bakom husknuten, stadsparken några minuter bort erbjuder också otroligt fin omgivning med blomster och vatten. Här på Parkgatan bor du med närhet till allt som Arvika centrum har att erbjuda, så som butiker, ceféer/restauranger, tågstationen med goda tågförbindelser och all övrig service! Även förskola, skola och gymnasium. Allt med gångavstånd från bostaden.
I närområdet finns även flertalet utomhusaktiviteter så som utomhuspadel, utegym, tennis och elljusspår.

Varmt välkomna att lämna ert intresse!
Sandra Svensson
Fastighetsmäklare 070-6488265
Skicka e-post

Visning

Mån 4 Juli
kl 16:00 - 16:30
Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!

Parkgatan 22

Boarea

41.5 kvm

Antal rum

2 rum

Månadsavgift

2 554 kr/mån

Pris

595 000 kr