Öster

Hagmarksgatan 33B

Dela denna bostad på Facebook

Snart kommer denna renoverade 2a tillsaluföras!

Här flyttar ni in i ett hem med fräscha ytskikt, totalrenoverat badrum, ett väl tilltaget vardagsrum samt en balkong i västligt läge. Bostaden går genomgående i ljusa och trendiga kulörer, sovrummet har fantastiskt förvaring i hel garderobsvägg försedd med skjutdörrar. Detta boende passar för såväl singeln som paret.

I avgiften om 3425kr ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband, TV & bostadsrättstillägg. En välskött förening med god ekonomi. Boende i föreningen har tillgång till samlingslokal, bastu samt fyra tvättstugor, varav en är placerad i källaren på Hagmarksgatan 33B. Föreningen har även fina grönskande innergårdar samt lekplats precis intill.

Här bor du med närhet till allt du kan önska. Hagmarksgatan ligger i ett populärt och eftertraktat område med närhet till mataffärer, grönområden, Örebro universitet samt Örebro city med stort utbud av restauranger, nöjen och shopping. För den idrottsintresserade finns Behrn Arena i närheten. Runt arenan finns också simhall, flera gym, restauranger och butiker. Vad mer finns att önska?

Varmt välkomna med ert intresse redan nu!
Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare 076-180 44 01
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Hagmarksgatan 33B

Boarea

52.5 kvm

Antal rum

2 rum

Månadsavgift

3 425 kr/mån

Pris

1 700 000 kr