Kumla Centrum

Hagendalsvägen 9

Dela denna bostad på Facebook

Rymlig trea med fiskbensparkett och stor balkong i söderläge!

Varmt välkomna till Hagendalsvägen 9!

En rymlig trea om nästan 90 kvm i centrala Kumla där det bara är att flytta in! Här finns ett kök som totalrenoverades under 2016 med all den maskinella utrustning man kan önska, ett väl tilltaget sovrum med utrymme för dubbelsäng och förvaring samt ett något mindre sovrum - perfekt som kontor eller barnrum! Vardagsrummet ger goda möjligheter för de stora sällskapen. Bostadens balkong är beläget i rakt söderläge och utlovar många trevliga dagar och sommarkvällar i strålande sol. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. En bostad med fräscha ytskikt och nyslipat fiskbensparkett!

Till lägenheten hör ett rymligt förråd på källarplan samt möjlighet för förvaring i vindsutrymme.

Brf Byggmästaren är en stabil HSB-förening med god ekonomi. Enligt budget för 2022 så har föreningen täckning för framtida underhållsåtgärder.

Här finner du närhet till allt från restauranger, caféer, matbutik, gym, apotek, systembolaget m.m. allt en kort promenad bort. På fem minuters promenad når du centralstationen där du kan ta dig med buss eller tåg. Med tåg tar du dig till Örebro på 12 minuter och 7 minuter till Hallsberg, perfekt för dig som arbetar eller studerar i Örebro/Hallsberg.

AVSTÅND
Örebro .............20 km
Hallsberg .........10 km

Varmt välkomna på visning!
Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare 076-180 44 01
Skicka e-post

Visning

Ons 29 Juni
kl 17:00 - 18:00
Tor 30 Juni
kl 16:00 - 16:30
Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!

Hagendalsvägen 9

Boarea

89.5 kvm

Antal rum

3 rum

Månadsavgift

4 791 kr/mån

Pris

1 100 000 kr eller högstbjudande