Dela denna bostad på Facebook
Varmt välkommen till Ladugatan 8!

Här flyttar ni hem till en rymlig tvåa om hela 72,5 kvm. Lägenheten präglas av mycket ljusinsläpp från vackert burspråk i vardagsrum och en känsla av lyx då man har renoverat och bytt ut alla ytskikt samt totalrenoverat köket. Bostaden erbjuder en rymlig hall, kaklat badrum försett med både tvättmaskin och torktumlare, kök i ljusa kulörer och med all den maskinella utrustning du kan önska, ett väl tilltaget sovrum samt rymlig klädkammare. Till bostaden hör även ett rymligt förråd beläget på samma våningsplan försett med parkettgolv och vitmålade väggar. Har du som köpare behov av ett andra sovrum eller har andra önskemål kring förändring av planlösningen så finns det möjligheter till förändring. Detta är en lägenhet med flexibilitet, det är bara de yttre väggarna som är bärande och därmed sätter bara fantasin gränserna. Alternativa förslag på planlösning finns tillgängligt i annonsen och hos mäklaren.

I avgiften på 5250kr ingår värme, vatten, bredband, tv (grundutbud), IP-telefoni samt bostadsrättstillägget. Föreningen har gemensamt elavtal och debiteras i efterhand efter verklig förbrukning, du behöver därmed inte stå för nätavgiften.

HSB Brf Vallpojken i Örebro är en solid förening med bra ekonomi. Under de sju åren som säljaren har bott i lägenheten har avgiften varit stabil utan några höjningar.

Som boende i Ladugårdsängen så bor ni ett expanderande område som nu börjar ta form och populariteten i området ökar för varje dag som går. Närheten till naturen, till city, Universitetet, Gustavsviks golfbana, Sörbybacken med både nedförsåkning på vintern och träning i trappen under sommaren är slående och gör att området är ett favoritval för många bostadsökare. I området har ni matbutik, gym, tennis/padelhall och apotek.

Planerade visningar den 10 -11 oktober.

Kontakta mäklaren för visning!

Ladugatan 8 Ladugårdsängen, Örebro

Boarea

72.5 kvm

Antal rum

2 rum

Månadsavgift

5 250 kr/mån

Hall

Rymlig hall med parkettgolv och tapetserade väggar. Möjlighet till avhängning direkt till vänster. Hallens ytskikt renoverades under 2020. I hallens förlängning finner du en rymlig klädkammare med parkettgolv och målade väggar med en tapetserad fondvägg försett med elfa-system med både hyllplan och plats för upphängning av kläder. Klädkammaren renoverades under 2015.

Badrum

Badrum med plastmatta på golv och kaklade väggar. Här finner du WC (2021), handfat med kommod, förvaringsskåp, linneskåp, handukstork, badkar, tvättmaskin (2016) och torktumlare (2016).

Sovrum

Sovrum med parkettgolv och målade väggar med tapetserad fondvägg. Sovrummet har plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang samt skrivbord om så önskas. Ytskikten byttes under 2015.

Vardagsrum

Vardagsrum med parkettgolv och tapetserade väggar med plats för soffa och tillhörande vardagsrumsmöblemang. I vardagsrummet finns även plats för sittgrupp invid burspråk med vackert ljusinsläpp. Ytskikten byttes under 2016.

Kök

Kök med parkettgolv och tapetserade väggar. Vitt kök med grått kakel ovan den svarta laminatbänkskivan. Ett påkostat kök med maskinell utrustning i rostfritt. Här finner du diskmaskin, kyl, frys, spis, fläkt, ugn, mikro samt dubbelho. Köket totalrenoverades under 2017.

Förråd

Bostadens förråd är ca 8 kvm stort och beläget på samma våningsplan som lägenheten, vägg i vägg med köket.

Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare
076-180 44 01
Skicka e-post

Byggnadssätt

Våningsplan
2 av 4. Hiss finns.

Ekonomi

Pris
1 095 000 kr
Månadsavgift
5 250 kr/mån. Värme, vatten, bredband (100Mbt), tv (grundutbud), IP-telefoni samt bostadsrättstillägget ingår i månadsavgiften. Föreningen har gemensamt elavtal och debiteras i efterhand efter verklig förbrukning, du behöver därmed inte stå för nätavgiften.
Andel i föreningen
0.6127%
Andel av årsavgift
0.60712%
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
130 kr
Försäkring
154 kr
Summa
284 kr

Energideklaration

Status
Utförd (Måndag 4/6)
Energiklass
E

Förening

Namn
HSB Brf Vallpojken i Örebro
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
716453-1332
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
146 st
Antal lokaler
6 st
TV/bredband
Kabel-tv via Comhem, grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband via Comhem ingår i avgiften. Möjlighet finns att koppla bostadsrätten till Telia genom att bostadsrättsinnehavaren tecknar eget abonnemang.
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
476 kr
Tillåts delat ägande?
Ja
Renoveringar
Utförda renoveringar:
Löpande underhåll som rengjort entré och hängrännor, samtliga förråds- och sopdörrar har bytts ut, grindar mot parkering har bytts ut, asfaltering och installation av laddstolpar vid parkering.

Framöver planeras följande renoveringar:
-Lås och passersystem ska bytas
-Värmejustering/ Energioptimering
-Renovering av bastu och föreningslokal
-Renovering av hissar
Parkering
Föreningen innehar 113 parkeringsplatser varav 67 är försedda med el.

Parkering utan el, 200kr/månad. Separat kö.
Parkering med el, kostar 300kr. Separat kö.
Parkering för el/hyrbil 350kr/månad. Separat kö.
Gemensamma utrymmen
Det finns en gemensam tvättstuga, cykelförråd, miljörum, bastu, solarium och odlingslotter i föreningen. Det finns även en gemensamhetslokal som föreningens medlemmar får hyra.
Övrigt
BRF har individuell mätning och debitering av elförbrukning. Föreningen har i dagsläget tre hyresgäster.
Allmänt om föreningen
HSB Brf Vallpojken i Örebro som består av 146 st bostäder varav 12 radhus och resten lägenheter fördelat på adresserna Ladugatan 4-6, 8-12. Ladugatan 3-11, 17, 19A-D, 21, Fatbursgatan 4, 6 A-D, 12-14 samt Visthusgatan 12 A-D. Föreningen äger fastigheterna Mjölkdejan 1, Vallpojken 4 och Gåsapigan 2.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Fast.beteckning
Adress
Ladugatan 8
Område
Ladugårdsängen
Boarea
72.5 kvm
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
5 250 kr/mån
Pris
1 095 000 kr

Intresseanmälan