Kvadratsmart två-rummare med centralt läge!

Dela denna bostad på Facebook
Välkommen till denna mysiga två-rummare om 64 kvadratmeter med centralt läge! Lägenheten utgörs av två rum och kök som tillsammans bildar en otroligt kvadratsmart boende. Bostaden består av hall, badrum med tvättstuga, sovrum, kök och vardagsrum med utgång till balkongen. I det välplanerade vardagsrummet med härligt ljusinsläpp finns gott om plats för både soffa och matgrupp. Köket har bra arbetsytor, förvaringsmöjligheter och plats för köksbord. Harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng och arbetshörna om så önskas. Badrum som är avskärmat med separat tvättstuga och duschrum.

O M R Å D E
Ett mysigt och lugnt område med gångavstånd till Arvika stadspark, mataffär, förskolor, skolor, restauranger och vårdcentral. Ligger ca. 10 minuters gångväg från centrum och tågstation. Det finns även gott om bussförbindelser utanför fastigheten. Ett stenkast från området finns det även gott om natur och elljusspår där man kan ta härliga promenader, antingen längs vattnet eller i skogen.

Välkommen att höra av er om ni har några funderingar!

(Planskiss kommer inom kort)

Fabriksgatan 8B Arvika Centrum, Arvika

Boarea

64 kvm

Antal rum

2 rum

Månadsavgift

3 064 kr/mån

Högsta bud

380 000 kr

Hall

Man välkomnas in i hallen. Här finns plats för avhängning av ytterkläder och skor. Det finns även flera inbyggda garderober för ytterligare förvaring. På golvet ligger laminatgolv och väggarna är tapetserade.

Badrum/tvättstuga

Direkt till höger kommer man till bosatdens WC. Här finns en toalett och ett handfat. Från WCn tar man sig till tvättstugan och duschen. Här kan man med fördel öppna upp och ha allt i samma rum om så önskas. Båda rummen pryds med klinker och delvis kakel och tapet. I den så kallade tvättstugan finns en duschkabin, handfat, tvättmaskin och skåp.

Kök

I köket finns gott om plats för förvaring och fina bänkytor. Den maskinella utrustningen består av spis, fläkt, kyl och frys. På golvet ligger ett laminatgolv och väggarna pryds med tapet.

Vardagsrum

I bostadens vardagsrum finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsgrupp. Här ligger ett vackert parkettgolv och väggarna pryds med tapet. Utgång till balkongen med västerläge.

Sovrum

Från både köket och vardagsrummet tar man sig in till sovrummet. I sovrummet finns plats för dubbelsäng och även skrivbord. Här ligger ett laminatgolv och väggarna är tapetserade. Inbyggda garderober finns likaså här för praktisk förvaring.

Julia Nordin
Fastighetsmäklare/Delägare
0703814060
Skicka e-post

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Lägenhet
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
2 av 4. Hiss finns ej.
Övriga byggnader
Finns ett stort och litet cykel förråd samt en fin och fräsch tvättstuga. Soprum.

Ekonomi

Pris
395 000 kr
Månadsavgift
3 064 kr/mån.
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
200 kr
Summa
200 kr

Uteplats

Balkong i västerläge.
En mysig uteplats på gården för föreningens alla medlemmar.

Bilplats

Separat kö

Förening

Namn
Brf Katten
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
772000-1218
Föreningen äger marken?
Nej
Antal lägenheter
34 st
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej
Allmänt om föreningen
Det finns 34 lägenheter i föreningen. Det finns 10 parkeringsplatser under tak och 10 st på Viksgatan med uttag för motorvärmare. Gratisparkering finns på Viksgatan.

Föreningen tar ut 500 kr i medlemsavgift av köparen.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Typ
Bostadsrättslägenhet
Byggnadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Fast.beteckning
Adress
Fabriksgatan 8B
Område
Arvika Centrum
Boarea
64 kvm
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 064 kr/mån
Pris
395 000 kr

Intresseanmälan