Vackert läge i natursköna Ekeby-Almby

Dela denna bostad på Facebook
Välkommen till detta kedjehus om 122,4 kvm att bo och trivas på. Här erbjuds ett välplanerat boende i populära och familjevänliga Ekeby-Almby vars hemtrevliga känsla inte undgår någon.

Entréplanet erbjuder ett rymligt och inbjudande vardagsrum med gott om plats för soffa och större matbord. Stort fönsterparti mot baksidan som ger ett fint ljusinsläpp till hela bostaden. Stilrent kök med plats för mindre matplats. På entréplanet finns en rymlig tvättstuga samt ett helkaklat badrum. En trappa upp finner du ytterligare ett helkaklat badrum, tre sovrum, ett allrum som med enkelhet går att göra om till ytterligare ett sovrum om du som köpare är i behov av det samt en rymlig klädkammare. Bostaden värms upp med frånluftsvärmepump i vattenburet system genom golvvärme på bottenplan och radiatorer på övre plan.

Fin trädgård med gräsmatta och träddäck på baksidan som gränsar mot skogsområde. På framsidan finns gräsmatta och en uteplats gjord av marksten som har plats för utemöbler. Du finner även en uppfart som leder till en carport med plats för två bilar. Här finner du även bostadens förråd.

Här flyttar ni in till ett lugnt och barnvänlig område med vacker natur som närmaste granne. Även närhet till förskola och skola. Ca 10 min med bil till Örebro city och stora matbutiker. Ca 1km från bostaden finns pizzeria samt en obemannad dygnet runt-öppen butik (24 Food).

Objektet kommer annonseras som till salu den 22/1 med visningar inbokade den 31/1 samt 1/2. Möjligt tillträde i mitten på augusti 2021.

Kontakta mig med ditt intresse!

Tallsoppsvägen 46 Ekeby-Almby, Örebro

Boarea

122.4 kvm

Antal rum

5 rum

Månadsavgift

4 995 kr/mån

Hall

Inbjudande hall med grått klinker på golv och vitmålade väggar.

Tvättstuga

Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk med integrerad diskho. Tvättstugan har grått klinkergolv och vitmålade väggar.

Badrum 1

På det nedre våningsplanet finner du detta badrum. Rymligt och stilrent badrum med toalett, dusch, kommod och spegelskåp. Här ligger ljusgrått klinkergolv som går fint ihop med badrummets väggar i vitt kakel.

Vardagsrum

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt - ett öppet rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finner du även utgången till bostadens uteplats och trädgård. I vardagsrummet finns utrymme för soffa och tillhörande möblemang samt plats för stort matsalsbord.

Uteplats

Stor uteplats med träddäck och avskärmning mot grannarna. I trädgården finner du plats för lek och trevliga grillkvällar med nära och kära. Trädgården är försedd med flertalet odlingslådor.

Kök

Det öppna och moderna köket har vitmålade väggar och ljust parkettgolv som är genomgående i hela bostaden. Utrustningen består av glaskeramikhäll, mikrovågsugn, kyl, frys, varmluftsugn, fläkt och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket en bänkskiva i laminat, vita skåpsluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet samt plats för matbord och stolar.

Allrum

Upp för trappen finner du ett allrum som med enkelhet kan göras om till ett ytterligare sovrum, om du som köpare är i behov av det. Under trappen finner du ett förråd. Allrummet är idag försett med vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 1

Sovrum 1 är bostadens största sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Sovrummet har vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 2

Sovrum 2 är beläget bredvid allrummet, även detta är rymligt med plats för större säng. Sovrummet har idag en tapetserad fondvägg med resterande väggar målade vita och parkettgolv.

Sovrum 3

Sovrum 3 kan med fördel nyttjas som gästrum, kontor eller mindre sovrum. Sovrummet har idag en tapetserad fondvägg med resterande väggar målade vita och parkettgolv.

Badrum 2

På det övre våningsplanet finner du detta badrum. Detta badrum är försett med toalett, dusch, kommod och spegelskåp. Här ligger ljusgrått klinkergolv som går fint ihop med badrummets väggar i vitt kakel.

Klädkammare

På övre plan finns även en rymlig klädkammare

Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare
076-180 44 01
Skicka e-post

Byggnadssätt

Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump i vattenburet system.
Ventilation
Friskluftsventiler i yttervägg.

Ekonomi

Pris
2 650 000 kr
Månadsavgift
4 995 kr/mån. I avgiften ingår sophämtning och vatten.
Andel i föreningen
5.8824%
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
1 340 kr
Försäkring
240 kr
Övrigt
300 kr
Summa
1 880 kr

I hushållsel ingår kostnaden för uppvärmning. Under övrigt finner du kostnaden för bredband.

Energideklaration

Status
Ej utförd

Förening

Namn
Brf Glashyttan 3
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
17 st
TV/bredband
Kabel-TV och bredband via OpenUniverse, vilket innebär att eget abonnemang krävs och att bostadsrättsinnehavaren själva väljer operatör.
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
473 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
Tillhörande carport med plats för två bilar. I övrigt är det möjligt att låta besökare parkera framför bostaden.
Övrigt
På ca 10 min når man Örebro centrum med bil med alla tänkbara servicefunktioner och butiker. Skolor, förskolor och idrottsföreningar finns i fastighetens direkta närhet. Kommunikationsläget är gott med busslinje i närheten av fastigheten.
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Örebro Almby 13:818 och är belägen på adresserna Dröjabacken 35, 37, 39, 41 ... 54 samt Tallsoppsvägen 42,44, 46 ... 50

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Typ
Bostadsrättsradhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Fast.beteckning
Adress
Tallsoppsvägen 46
Område
Ekeby-Almby
Boarea
122.4 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum
5 rum
Månadsavgift
4 995 kr/mån
Pris
2 650 000 kr

Intresseanmälan