Parhus med låg månadsavgift i familjärt område!

Dela denna bostad på Facebook
På Gullrisgatan 128 finner du detta radhus med öppen planlösning, stort ljusinsläpp och fräscha ytskikt. Perfekt för dig som söker en bostad i modern tappning i ett attraktivt område. Här flyttar du in i en bostad med tre sovrum, vid behov kan man med enkelhet få ett fjärde sovrum. Ett stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrum, två helkaklade badrum samt tvättstuga. På baksidan finner du en trevlig uteplats med gott om plats för grill och loungemöbler.

Vill du bo och leva i ett familjevänligt och lugnt område med fridfulla vyer och närhet till förskola, skola, lekparker, grönområden, livsmedelsbutiker samt centrum är detta ett perfekt boende för dig! För dig som pendlar tar du dig med enkelhet ut på E20 med bara ca 20 minuters bilväg från centrala Örebro.

Missa inte videon av bostaden längre ned i annonsen!

Varmt välkomna att kontakta mig vid intresse samt privatvisning!

Gullrisgatan 128 Skogstorp, Kumla

Boarea

112.5 kvm

Antal rum

5 rum

Månadsavgift

4 690 kr/mån

Allmänt

Alla rum är försedda med parkettgolv, parkettgolvet på hela nedre plan byttes under 2020. Det finns golvvärme i hela nedre plan samt på badrummet på övre plan. Alla ytskikt har målats om under 2020. Till bostaden hör ett förråd belägen på bostadens baksida.

Hall

Hall med avhängningsmöjligheter direkt till höger. Hallen är försedd med klinkergolv och grå väggar.

Kök

Kök med vita luckor, kakel ovan arbetsbänk samt inbyggda spotlights. Den maskinella utrustningen kommer i form av integrerad diskmaskin, induktionshäll, kyl, frys, fläkt, inbyggnadsugn samt mikro. I kökets förlängning finner du en matplats med plats för matbord för 4-6 personer.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med plats för soffa och tillhörande möblemang, här finns även möjligheten att sätta in ett större matsalsbord om så önskas. Vardagsrummets väggar är vitmålade. Från vardagsrummet når du bostadens uteplats.

Uteplats

Uteplatsen byggdes ut under 2019, samtidigt satte man in inbyggd belysning samt ett insynsskydd mot andra delen av parhuset. Föreningen har i dagsläget ansökt om bygglov för hela föreningen för att få möjlighet att bygga uterum om så önskas.

Tvättstuga

Tvättstuga med klinkergolv och vitmålade väggar. I tvättstugan finner du tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med tvättho samt linneskåp.

Badrum 1

Helkaklat och försett med dusch, WC, handfat med kommod, spegelskåp samt handukstork.

Allrum

Upp för trappen finner du bostadens allrum, detta utrymme är möjligt att göra om till ett ytterligare sovrum om så önskas. Under trappen finner du ett smart förvaringsutrymme.

Sovrum 1

Bostadens största sovrum försett med hel garderobsvägg med skjutdörrar. Detta sovrum har väggar i mörkgrå kulör samt plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang.

Sovrum 2

Sovrum med plats för mindre säng och tillhörande möblemang. Detta sovrum har vitmålade väggar.

Sovrum 3

Sovrum med plats för mindre säng och tillhörande möblemang. Detta sovrum har en grå fondvägg med tillhörande vita väggar.

Badrum 2

Helkaklat och försett med badkar, WC, handfat med kommod samt spegelskåp.

Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare
076-180 44 01
Skicka e-post

Byggnadssätt

Byggnadsår
2018

Ekonomi

Pris
2 400 000 kr
Månadsavgift
4 690 kr/mån. I månadsavgiften ingår vattenförbrukningen.
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
1 027 kr
Renhållning
216 kr
Försäkring
113 kr
Övrigt
249 kr
Summa
1 605 kr

Under övrigt beräknas kostnaden för TV/Bredband.

Energideklaration

Status
Ej utförd

Förening

Namn
Brf Slånbäret
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
35 st
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
473 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Renoveringar
Under året har åtgärder för besiktningspunkter genomomförts på föreningens byggnader.
Parkering
Vid parhusets mark finns det plats för två stycken bilar. Utöver det finns det en allmän parkering som hör till de boende i föreningen samt deras gäster.
Allmänt om föreningen
Föreningen bildades under våren 2016. I början av 2017 förvärvade föreningen bolaget Vargavrån, genom förvärvet erhöll föreningen fastigheten Kumla Slånbäret 40 som idag utgör föreningens gemensamma mark. Genom förvärvat erhöll även föreningen en entreprenad för uppföranden av 25st radhus och 10st parhus. För entreprenaden står i huvudsak Anebyhusgruppen Contracting AB. Byggnationen tog en början under hösten 2017 och avslutades tidigt under 2018.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Fast.beteckning
Adress
Gullrisgatan 128
Område
Skogstorp
Boarea
112.5 kvm / Areauppgifter enligt säljaren
Antal rum
5 rum
Byggår
2018
Månadsavgift
4 690 kr/mån
Pris
2 400 000 kr

Intresseanmälan