Vacker lägenhet med balkong i söderläge!

Dela denna bostad på Facebook
Varmt välkomna till Ullavigatan 32B och denna vackra lägenhet belägen i närhet till allt vad Örebro har att erbjuda!

Här flyttar du in i en renoverad lägenhet där man lyckats behålla den charm som finns i bostaden på ett alldeles ypperligt sätt. Här har man satsat på vackra färger och mönster, fint plankgolv, bröstpanel och fönsternischer i form av rejäla stenskivor. Lägenheten har fönster i tre väderstreck med en takhöjd på 2,7 meter, nyrenoverat badrum (2019) samt ett kök som renoverades under 2016. Därutöver finner du ett rymligt sovrum, väl tilltaget matrum i anslutning till köket samt en balkong belägen i söderläge. Denna lägenhet får inte missas!

Missa inte videon av lägenheten längre ned i annonsen!

Lägenheten ligger ca 5 km till universitetet, bra med cykelvägar och kollektivtrafik. Endast 2 km till city med restauranger, shopping, uteliv, bibliotek, gym m.m. I närområdet finns bland annat mysiga parker, mataffärer, caféer, butiker och pizzerior.

Varmt välkomna att kontakta mig vid intresse!

Ullavigatan 32B Väster, Örebro

Boarea

54 kvm

Antal rum

2.5 rum

Månadsavgift

4 982 kr/mån

Hall

I hallen möts du av avhängningsmöjligheter direkt till vänster. Hallen är försedd med vacker bröstpanel och väggar i grön kulör.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med vackra detaljer i form av fönsterbräda i sten, mycket ljusinsläpp och breda golvlister, väggarna går i en blå/grå kulör. Här har du gott om plats för soffa och tillhörande möblemang. Från vardagsrummet når du även bostadens balkong som är belägen i söderläge.

Sovrum

Vidare in i sovrummet finner du tre rymliga och integrerade garderober. Här har du möjlighet att ha en stor dubbelsäng med tillhörande möblemang. Väggarna är målade i en rosa/beige kulör.

Badrum

Badrummet som renoverades under 2019 är helkaklat med mörkgrå klinkerplattor på golv samt vita kakelplattor med svart fog på väggar. Badrummet är utrustat med dusch, WC samt handfat med kommod.

Matrum

I matrummet som ligger i anslutning till lägenhetens kök har du plats för matbord för 4-6 personer. Här finner du även ett städskåp. Matrummet har en vacker William Morris tapet i blommönster samt en bröstpanel i överensstämmande kulör.

Kök

Köket renoverades under 2016, den maskinella utrustningen kommer i form av diskmaskin (2015), induktionshäll (2017), spisfläkt (2017),ugn (2017), kyl/frys (2017). Köket är vitt med vackra och detaljerade handtag, grå bänkskiva med vitt kakel ovan diskbänk.

Allmänt

För tre år sedan bredspacklades samt målades alla ytskikt i lägenheten om. Vid samma tillfälle byttes alla lister samt elkontakter/strömbrytare ut. Bostaden har genomgående charmigt plankgolv. Lägenheten har en takhöjd på 2,7 meter.

Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare
076-180 44 01
Skicka e-post

Byggnadssätt

Våningsplan
2 av 3. Hiss finns ej.

Ekonomi

Pris
1 295 000 kr
Månadsavgift
4 982 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV, bredband samt bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen
4.1691%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
400 kr
Försäkring
138 kr
Summa
538 kr

Energideklaration

Status
Ej utförd

Förening

Namn
Brf Sälgen
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
24 st
TV/bredband
TV: Bredbandsbolaget, kabel TV ingår i månadsavgiften. Internet: Bredbandsbolaget, bredband (100Mbit/s) ingår i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
473 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Renoveringar
Reparationer har utförts på del av tak, översyn av avlopp samt batteribyte utförts i låssystem.

Då underhållet under de senaste åren har blivit kostsamt har styrelsen beslutat att skuta upp det kommande årets planerade underhåll. Underhållsplanen kommer revideras och anpassas till fastighetens komponentindelning.
Parkering
Det finns 7st parkeringsplatser som hör till föreningens byggnad, separat kö tillämpas.
Allmänt om föreningen
Föreningens byggnad utgörs av två stycken trevåningshus med totalt 24st bostadsrätter. I föreningen finns 18st 2:or samt 6st 3:or.

Visning

Tis 19 Januari
kl 12:00 - 12:30
Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!
Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Fast.beteckning
Adress
Ullavigatan 32B
Område
Väster
Boarea
54 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum
2.5 rum
Månadsavgift
4 982 kr/mån
Pris
1 295 000 kr

Intresseanmälan