Bostadsrättshus med två uteplatser!

Dela denna bostad på Facebook
Välkommen hem till Kiwigatan 2B med välplanerade 80 kvm att bo och trivas på. Här erbjuds ett boende i familjevänliga Nyponlunden vars hemtrevliga känsla inte undgår någon.

Entréplanet erbjuder ett rymligt och inbjudande vardagsrum med gott om plats för soffa och större matbord. Stort fönsterparti mot baksidan som ger ett fint ljusinsläpp till hela bostaden. En öppen planlösning mellan vardagsrum och skapar stora sociala ytor. I bostaden finns två helkaklade badrum, varav ett är försett med tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp finner du två sovrum i god storlek, där ena har tillgång till klädkammare och från det andra sovrummet når du en härlig balkong. Bostaden värms upp med frånluftsvärmepump i vattenburet system genom golvvärme på bottenplan och radiatorer på övre plan.

Fin baksida med träddäck och plats för härliga grillkvällar med nära och kära. På framsidan finns en uteplats med marksten som har plats för utemöbler.

I den låga månadsavgiften ingår även en parkeringsplats.

Här flyttar ni in till ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola och skola. In till Örebro centrum är det endast 5km!

Möjligt tillträde i januari 2022!

Varmt välkommen att kontakta mig med ditt intresse!

Kiwigatan 2B Mellringe/Nyponlunden, Örebro

Boarea

80 kvm

Antal rum

3 rum

Månadsavgift

3 474 kr/mån

Allmänt

Bostaden har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar om inget annat anges. Bostaden värms upp av golvvärme i hela nedre plan samt radiatorer på övre plan.

Hall

Hall med grå klinkerplattor på golv och avhängningsmöjligheter i dubbelgarderob med spegeldörrar.

Badrum

Helkaklat badrum i grått och vitt försett med golvvärme, badkar, WC, handfat med kommod samt spegelskåp.

Kök

Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök skapar stora sociala ytor. Köket går i vitt med vitt kakel ovan bänkskivan i trä. Den maskinella utrustningen kommer i form av spis, ugn, kyl, frys, mikro samt diskmaskin (2021).

Vardagsrum

Här finns plats för stor soffa och tillhörande möblemang, middagsbord för 4-6 personer. Från vardagsrummet når du bostadens trevliga uteplats.

Uteplats

Uteplats i östligt läge med lättskött trall. Här finns plats för många matgäster och härliga grillkvällar med nära och kära. Från uteplatsen nås bostadens förråd. Bostaden har även en uteplats mot väst.

Sovrum

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang, här finner du klädkammare plus tre integrerade garderober. Väggarna målades om under 2021.

Sovrum

Även detta sovrum är rymligt och målat i en grön/blå kulör, här finns förvaring i form av tre platsbyggda garderober. Från detta sovrum nås bostadens balkong i östligt läge. Väggarna målades om under 2021.

Badrum

Helkaklat badrum i grått och vitt försett med golvvärme, WC, dusch, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin, torktumlare samt linneskåp.

Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare
076-180 44 01
Skicka e-post

Byggnadssätt

Våningsplan
1. Hiss finns ej.

Ekonomi

Pris
1 750 000 kr
Månadsavgift
3 474 kr/mån. I avgiften ingår vatten, TV (grundutbud), bostadsrättstillägg samt en parkeringsplats.
Andel av årsavgift
3.57143%
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
823 kr
Försäkring
138 kr
Övrigt
330 kr
Summa
1 291 kr

Under övrigt räknas kostnaden för bredband. Dessa kostnader baseras på säljarens egna förbrukning och avtal och kan därmed komma att ändras.

Energideklaration

Status
Ej utförd

Förening

Namn
Brf Mangon i Örebro
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
28 st
TV/bredband
Stadsnät, de boende kan välja avtal själv. I månadsavgiften ingår det TV (grundutbud) från Telenor.
Överlåtelseavgift
1215 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
486 kr
Tillåts delat ägande?
Ja
Renoveringar
Under räkenskapsåret 2020 har inga händelser inträffat som påverkar föreningens ekonomi på ett sätt som väsentligt skiljer sig från den normala verksamhetens påverkan.
Parkering
En parkeringsplats ingår i månadsavgiften
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheterna Mangon 2 och Aprikosen 3 i Örebro. På fastigheterna finns 6st tvåplanshus med totalt 28st lägenheter på adresserna Aprikosgatan 11 A-E, 19 A-D, Kiwigatan 2 A-D, 4 A-D, Mangogatan 1 A-E samt Persikogatan 18 A-E.

Visning

Sön 20 Juni
kl 14:00 - 14:30
Tis 22 Juni
kl 17:00 - 17:30
Denna visningstid är fullbokad.
Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Fast.beteckning
Adress
Kiwigatan 2B
Område
Mellringe/Nyponlunden
Boarea
80 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
3 474 kr/mån
Pris
1 750 000 kr

Intresseanmälan