Ekeby-Almby

Musseronvägen 1A

Dela denna bostad på Facebook

Parhus i absoluta toppklass i familjevänliga Ekeby-Almby!

Välkomna hem till Musseronvägen 1A!

Här flyttar ni till ett hem i absoluta toppklass. Här erbjuds ett välplanerat boende i populära och familjevänliga Ekeby-Almby vars hemtrevliga känsla inte undgår någon. Bostaden har genomgående 2,80 meter i takhöjd och vackra detaljer med tak- och väggstuckaturer i de flesta rummen.

Entréplanet erbjuder ett rymligt och inbjudande vardagsrum med gott om plats för hela familjen. Stort fönsterparti mot baksidan som ger ett fint ljusinsläpp till hela bostaden. Stilrent kök från Ballingslöv med vitvaror i rostfritt och bänkskiva i marmor. På entréplanet finns även en rymlig tvättstuga samt ett helkaklat badrum. En trappa upp finner du ytterligare ett helkaklat badrum, tre sovrum, ett allrum som med enkelhet går att göra om till ytterligare ett sovrum om du som köpare är i behov av det.

Fin bakgård med gräsmatta och träddäck försett med pergola. Här finns även ett premium spabad. På framsidan finns en uteplats av markbetong som har plats för utemöbler. Du finner även en uppfart med plats för två bilar.

Här flyttar ni in till ett lugnt och barnvänlig område med vacker natur som närmaste granne. Även närhet till förskola och skola. Ca 10 min med bil till Örebro city och stora matbutiker. Ca 1km från bostaden finns pizzeria samt en obemannad dygnet runt-öppen butik (24 Food).

Varmt välkomna med ert intresse!
Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare 076-180 44 01
Skicka e-post

Visning

Tis 31 Maj
kl 17:30 - 18:15
Tor 2 Juni
kl 17:30 - 18:00
Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!

Musseronvägen 1A

Boarea

122 kvm

Antal rum

5 rum

Månadsavgift

5 050 kr/mån

Pris

3 295 000 kr eller högstbjudande