Parhus i absoluta toppklass i familjevänliga Ekeby-Almby!

Dela denna bostad på Facebook
Välkomna hem till Musseronvägen 1A!

Här flyttar ni till ett hem i absoluta toppklass. Här erbjuds ett välplanerat boende i populära och familjevänliga Ekeby-Almby vars hemtrevliga känsla inte undgår någon. Bostaden har genomgående 2,80 meter i takhöjd och vackra detaljer med tak- och väggstuckaturer i de flesta rummen.

Entréplanet erbjuder ett rymligt och inbjudande vardagsrum med gott om plats för hela familjen. Stort fönsterparti mot baksidan som ger ett fint ljusinsläpp till hela bostaden. Stilrent kök från Ballingslöv med vitvaror i rostfritt och bänkskiva i marmor. På entréplanet finns även en rymlig tvättstuga samt ett helkaklat badrum. En trappa upp finner du ytterligare ett helkaklat badrum, tre sovrum, ett allrum som med enkelhet går att göra om till ytterligare ett sovrum om du som köpare är i behov av det.

Fin bakgård med gräsmatta och träddäck försett med pergola. Här finns även ett premium spabad. På framsidan finns en uteplats av markbetong som har plats för utemöbler. Du finner även en uppfart med plats för två bilar.

Här flyttar ni in till ett lugnt och barnvänlig område med vacker natur som närmaste granne. Även närhet till förskola och skola. Ca 10 min med bil till Örebro city och stora matbutiker. Ca 1km från bostaden finns pizzeria samt en obemannad dygnet runt-öppen butik (24 Food).

Varmt välkomna med ert intresse!

Musseronvägen 1A Ekeby-Almby, Örebro

Boarea

122 kvm

Antal rum

5 rum

Månadsavgift

5 050 kr/mån

Allmänt

Bostadens värms upp genom golvvärme i hela nedre plan samt på badrummet på övre plan. Övriga rum på övre plan har försetts med radiatorer. Alla väggar har målats om samt kompletterats med tak- och väggstuckatur under 2020-2021. På tomten finns plats för två bilar. Till bostaden hör ett rymlig förråd.

Hall

Hall försedd med platsbyggd dubbelgarderob med spegeldörrar. Klinker på golv i storlek 60x60 samt målade väggar.

Tvättstuga

Tvättstuga försedd med tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna, här finns även städskåp samt ho. Klinker på golv och målade väggar. Under 2021 har man applicerat ett stänkskydd samt klätt in bänkskivan i microcement.

Kök

Vitt kök av märket Ballingslöv med marmorliknande kakelplatta 20x60 ovan den rejäla bänkskivan går i marmor. Den maskinella utrustningen kommer i form av hel kyl, hel frys, diskmaskin, induktionshäll, integrerad mikro, ugn samt fläkt. Alla vitvaror går i rostfritt och är av märket Husqvarna. Här finns klinker på golv i storlek 60x60 samt målade väggar.

Badrum

Helkaklat badrum försett med badkar, WC, spegel med integrerad belysning samt handfat med kommod från Ballingslöv.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med plats för stor soffa och tillhörande vardagsrumsmöblemang. Här finner du gråborstad enstavsparkett och målade väggar. Invid vardagsrummet finns ett förvaringsutrymme placerad under trapp. Från vardagsrummet når du bostadens bakgård och uteplats.

Uteplats

Uteplats i österläge med plats för stora sällskap, här finns utrymme för både stort matsalsbord samt loungegrupp. Låt oss inte glömma ett premium spabad som utlovar många trevliga kvällar med nära och kära. Man har även under året satt upp ett staket mot grannen samt tujahäck. Bostadens andra uteplats ligger i västligt läge, även den med plats för loungegrupp.

Allrum

Upp för trappan når du bostadens allrum som inrymmer soffa och tillhörande möblemang. Detta rum kan göras om till ett ytterligare sovrum om så önskas. Här finns gråborstad enstavsparkett och målade väggar.

Sovrum

Sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Rummet är försett med tre integrerade garderober.

Badrum

Helkaklat badrum med dusch, WC, spegel med integrerad belysning samt handfat med kommod från Ballingslöv.

Sovrum

Sovrum med plats för 120cm säng, skrivbord och tillhörande möblemang. Här finns gråborstad enstavsparkett och målade väggar.

Sovrum

Sovrum med plats för 120cm säng, skrivbord och tillhörande möblemang. Här finns gråborstad enstavsparkett och målade väggar.

Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare
076-180 44 01
Skicka e-post

Byggnadssätt

Våningsplan
1. Hiss finns ej.

Ekonomi

Pris
3 295 000 kr
Månadsavgift
5 050 kr/mån. I månadsavgiften ingår kostnaden för vattenförbrukningen samt sophämtning.
Andel i föreningen
23.78%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
1 355 kr
Försäkring
150 kr
Övrigt
249 kr
Summa
1 754 kr

Under övrigt räknas kostnaden för bredband. Vägen till bostaden är privat och det kan därmed tillkomma kostnader för snöröjning och reparation av väg. Dessa kostnader baseras på säljarens verkliga förbrukning och avtal och kan därmed komma att ändras.

Energideklaration

Status
Ej utförd

Förening

Namn
Brf Ekeby-Almbyhöjden
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-0078
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
5 st
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
476 kr
Tillåts delat ägande?
Ja
Renoveringar
Inga större renoveringar utförda.
Parkering
Det finns plats för två bilar på uppfart.
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Örebro Almby 13:760 och det finns totalt 5 stycken bostadslägenheter, varav 4st i parhusform och ett attefallshus. Adresserna är Musseronvägen 1 A - C samt 3 A -B.

Visning

Sön 28 November
kl 15:15 - 16:00
Mån 29 November
kl 18:15 - 18:45
Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!
Typ
Bostadsrättsparhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Fast.beteckning
Adress
Musseronvägen 1A
Område
Ekeby-Almby
Boarea
122 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum
5 rum
Månadsavgift
5 050 kr/mån
Pris
3 295 000 kr

Intresseanmälan