Fristående bostadsrättshus på två plan med två rymliga terrasser och utebar!

Dela denna bostad på Facebook
Nu finns chansen att förvärva denna trevliga friliggande bostadsrättsvilla från Trivselhus med mycket fint läge i Ekeby-Almby, nybyggd 2016. Här flyttar du in i en bostad som har alla fördelar med att bo i villa och samtidigt får du en bostadsrättsförening som ansvarar för fastigheten i stort.

Bostadens 139 välplanerade kvadratmeter fördelas i två plan. Entréplanet erbjuder härliga öppna ytor och inrymmer ett påkostat kök med full maskinell komfort, rymligt vardagsrum, helkaklat badrum samt grovingång med tvättavdelning i anslutning till carport. Vid behov finns möjlighet att lägga till ett ytterligare sovrum på detta plan. På övervåningen finner du tre sovrum, helkaklat badrum samt stort allrum. Hela bostaden är försedd med stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp. Fint läge i föreningen ger två rymliga terrasser i väst- och östläge. God förvaring genom walk-in-closet och utvändigt förråd.

I Ekeby-Almby bor du i ett naturnära läge med närhet till Hjälmarens södra strand och härliga naturområden ett stenkast bort. I närheten av föreningen finns busshållplats med goda kommunikationer, förskola och skola.

Kontakta mäklaren för mer information!

Drevevägen 8 Ekeby-Almby, Örebro

Boarea

139 kvm

Antal rum

5 rum

Månadsavgift

5 271 kr/mån

ALLMÄNT

Bostaden har genomgående vitmålade väggar och parkettgolv. Det finns golvvärme på hela nedre plan samt badrummet på övre plan. Det finns möjlighet till vindsförvaring genom hela huset. Vindförvaringen är i kryphöjd med gång i mitten.

HALL

Välkomnande entré med grått klinkergolv samt avhängningsyta till vänster.

KÖK/MATPLATS

Ljust påkostat Vedum-kök med kakel ovan bänkskiva. Den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll, spisfläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn samt kyl och frys i fullängd, samtliga vitvaror i rostfritt utförande. Matplatsen har plats för 6-8 personer. Här finner du även utgång till bostadens ena terrass i väst med sol från lunch och hela kvällen framåt. Fönster åt tre håll och öppen planlösning mot matplats skapar ljus och rymd.

TVÄTTSTUGA

I direkt anslutning till carport finns den praktiska groventrén med grått klinkergolv. Här finner du även en tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk med förvaring, städskåp och frånluftsvärmepump.

BADRUM

Helkaklat badrum som går i vitt och grått med WC, handfat, spegel samt badkar.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med plats för stor soffa och tillhörande möblemang där öppna ytor och fönster åt tre håll skapar härligt ljusinsläpp och rymd. Här finns möjlighet att skapa ett ytterligare sovrum vid behov. Utgång till bostadens andra terrass i öst, byggår 2018. Terrassen är försedd med en utebar där man valt att dra in el och vatten här har du morgonsol fram till ca 15:00.

ALLRUM

Upp för den vackra ektrappan finner du ett stort allrum som sammanlänkar alla rum på övervåningen.

SOVRUM

Övervåningen inrymmer tre sovrum. I anslutning till stora sovrummet finns en stor walk-in-closet med fönster. I sovrum 2 och 3 finns en garderob.

BADRUM

Helkaklat badrum som går i vitt och grått med WC, handfat med kommod, spegel samt dusch med vikbara glasdörrar.

TRÄDGÅRD

Utöver de två terrasserna så finner du på bostadens baksidan en större gräsmatta som ringas in av häck och mindre träd som med tiden kommer växa sig ståtliga. Plattläggning runt huset ger en trevlig känsla samt möjlighet för loungegrupp i söderläge och sol hela dagen och parkeringsyta för exempelvis cyklar. Till huset ingår carport med asfalterad uppfart samt ett utvändigt kallförråd om ca 4 kvm inrett med hyllplan.

Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare
076-180 44 01
Skicka e-post

Byggnadssätt

Byggnadsår
2015/16
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med vattenburet system.
Övrigt
Bostaden har genomgående vattenburen uppvärmning genom frånluftsvärmepump. Entréplanet värms upp genom vattenburen golvvärme och övre planet genom vattenradiatorer.

Ekonomi

Månadsavgift
5 271 kr/mån. Bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Obligatoriskt tillägg om 292 kr/mån för vatten tillkommer, verklig avräkning görs 2 ggr/år.
Andel i föreningen
10%
Andel av årsavgift
10%
Bostaden är pantsatt
Ja

Uteplats

Två uteplatser, en i öst och en i väst.

Bilplats

Carport

Förening

Namn
Brf Aborren
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
10 st
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
473 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
Till föreningens mark hör en gästparkering.
Övrigt
Brf Abborren är medlem i Drevesamfälligheten som ansvarar för vägunderhåll och gatubelysning.

Varje medlem i föreningen tecknar egna avtal avseende värme, el och sopor. Vatten debiteras efter verklig förbrukning genom avläsning två gånger per år.
Allmänt om föreningen
Brf Aborren innefattar 10 stycken friliggande villor i bostadsrättsform. 139 kvm med carport, förråd, trådgärdstomt och trädäck. Färdigställda våren 2016

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Typ
Bostadsrättsvilla
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Fast.beteckning
Adress
Drevevägen 8
Område
Ekeby-Almby
Boarea
139 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum
5 rum
Byggår
2015/16
Månadsavgift
5 271 kr/mån
Pris
På förfrågan

Intresseanmälan