Branäs

Mattestorp 134

Dela denna bostad på Facebook

Mattestorp Longhouse har ett härligt läge alldeles intill liften Snöelvan och expressliftarna Medvinden och Toppexpressen. Här bor du i moderna lägenheter där inredningen ger en varm fjällhuskänsla med hiss direkt från garaget upp till lägenheterna och skidförrådet. I området finns även Mattesstugan, som serverar enklare luncher och fika.

Här möts du av en smakfull kombination av mörka golv och elegant ytskigt som ger en varm och bekväm atmosfär med en fantastisk utsikt över Klarälven.
Njut av bekvämligheten med att ha skidliften bara ett stenkast bort, vilket tar dig smidigt upp mot Branäs skidsystem.

Välplanerade trea med ski in ski out, lägenheten ligger på första plan och har en genomtänkt planlösning. Här erbjuds ett stort kök med gott om förvaringsmöjligheter, diskmaskin, induktionshäll och fullstor kyl/ frys. Ett fint Masterbedroom med plats för säng och tillhörande möblemang samt förvaring. I de andra sovrummet finner du plats för en rejäll våningssäng med plats för tillbehör samt förvaring. Badrummet har en stilren design med kaklat golv och duschkabin med ångfunktion.

Här erbjuds det perfekta semesterboendet för friluftsälskaren, vinter såväl som sommar. Under vinterhalvåret kan du njuta av skidåkning eller åka hundspann medan du under sommaren kan vandra eller cykla. Generöst garage finns tillgängligt under huset, för parkering eller förvaring.

AVSTÅND
Sysslebäck .................. ca 16km
Torsby.......................... ca 71 km
Trysil............................. ca 100 km
Oslo.............................. ca 220 km
Göteborg..................... ca 390 km
Stockholm................... ca 440 km
Jesper Hedefur
Fastighetsmäklare 073-0840039
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Mattestorp 134