Underbart boende med fantastisk utsikt!

Dela denna bostad på Facebook

Drömmer du om lugnet och att alltid få ha sjöutsikt och idyllisk natur runt omkring dig? då har du hittat helt rätt!

Nu saluförs denna unika fastighet i Skillingsfors. I denna bostad har ingenting lämnats åt slumpen och allt håller en otroligt hög standard. 2005 totalrenoverades hela huset. Nytt tak, nya ytskikt, tilläggsisolering, nya badrum, nytt kök, ny el i hela huset etc. Lyckligtvis har säljarna lyckats behålla charmen i huset då de har renoverat det i samma stil som byggåret erbjöd med en hög klass.

Fastighetens trädgård är i ett skick utöver det vanliga och utsikten över sjön man får från den grönskande trädgården ger ett otroligt lugn. Bostadens altan erbjuder likaså en helt fantastik utsikt. Några meter från huset ligger en liten strand med brygga och där ingår en bryggplats mot en liten symbolisk summa. Här kan man även förvara kanoter och kajaker. Tomten är stor och om man skulle vilja kan två eller tre tomter styckas av för att säljas eller för att fler i familjen ska få bygga upp hus i området. Bostaden värms upp via BERGVÄRME och gör bostaden till ett sommarhus såväl som året runt boende. BESIKTIGAT!

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

O M R Å D E T

I skillingsfors är det många som köper sig semesterhus då naturen är otroligt vacker men även för att gränsen till Norge bara någon kilometer bort. Inte långt från bostaden finns ett våffelcafé som fylls med gäster på somrarna. Ytterligare finns en Coopbutik och närheten till Charlottenberg och alla dess köpcenter med allt som kan tänkas erbjuda har man det mesta inom ett bekvämt avstånd.

A V S T Å N D

ca 3 mil - Charlottenberg, Valfjället
ca 5 mil - Arvika
ca 9 mil - Oslo

Högsäter Kuel  

Utgångspris

2 300 000 kr

Boarea

83 kvm

Antal rum

4 rum och kök

Man välkomnas in i en hall med klinker på golv och tapetserade väggar. I hallen har man inbyggda skåp som efterliknar originalskåp i en härlig färg. Bakom de snyggt inbyggda skåpen finns kyl och frys samt skafferi.

Fortsätter man in i huset kommer man till bostadens stora badrum. Här finns ett stort och inbyggt badkar och en dusch, handfat med spegelskåp samt en vägghängd toalett. Här ligger klinker och kakel i en ljus färg. Golvvärme.

Fortsätter man in i bostaden kommer man till ett litet kontorsrum/pannrum. Här står bergvärmepumpen (Thermia) och här är även elcentralen. Från detta rum tar man sig ut till den fantastiska altanen med sjöutsikt.

Från altanen kommer man in till ett rum som kan nyttjas som ett litet tv-rum eller som ett sovrum. Här ligger laminatgolv och väggarna pryds med tapet.

Intill det rummet ligger köket som erbjuder en värmande vedspis, en kombinerad spis med både induktion, gas och grillplatta samt en ugn. Köket är även utrustad med diskmaskin och här har de även lyckats behålla charmen genom att återskapa originalskåp i samband med renovering.

Vidare in i huset kommer man till vardagsrummet där det finns gott om plats för soffgrupp och sjöutsikten man skymtar genom fönsterna ger rummet en otroligt härlig känsla. Här ligger ett fint parkettgolv och väggarna pryds med tapet.

O V A N V Å N I N G

En trappa upp kommer man till ett sällskapsrum eller sovrum. Här finns även en snyggt inredd sidvind. Här ligger en snygg vinylmatta och väggarna pryds med tapet. Här finns möjlighet att sätta in en kamin om man skulle vilja. 

Vidare till nästa rum där det stora sovrummet ligger. Här finns både en klädkammare och ett badrum. I klädkammaren finns gott om plats för förvaring och in till rummet fortsätter sovrummets heltäckningsmatta för extra lyx. Toaletten består av kakel och klinker och här finns en toalett samt ett handfat med spegelskåp. I sovrummet ligger en mjuk heltäckningsmatta och väggarna är tapetserade i en ljus färg. Härifrån tar man sig även ut på en mysig altan.

Julia Nordin
Fastighetsmäklare/Delägare
0703814060
julia.nordin@agenturfast.se

Byggnadssätt

Fasad:
Stående träpanel
Fönster:
2-glasfönster -05
Vatten:
Enskilt vatten
Avlopp:
Avlopp saknas
Uppvärmningssystem:
Bergvärmepump -05
Renoveringar:
2004/05

Tomt/uteplats

Tomt:
Tomtarea 11 928 m² (friköpt).

Servitut/ planbestämmelser

Gemensamhetsanläggning:
Eda Högsäter GA:2, Eda Högsäter S:24

Ekonomi

Taxeringsvärde
194 000 kr (fastställt avseende år 2012)
Markvärde
194 000 kr
Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark
Uppvärmning
24 000 kr
Vatten/avlopp
1 000 kr
Renhållning
650 kr
Sammanlagd driftkostnad
25 650 kr
Driftkostnad kommentar
Uppvärmning avser även kostnaden för elen
Fast.beteckning:
Högsäter 1:113
Adress:
Högsäter Kuel
Boarea:
83 kvm . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum
4 rum och kök
Tomt:
Tomtarea 11 928 m² (friköpt).
Byggår:
1929
Pris:
2 300 000 kr
Fastighetskarta
HitCounter