Bra lagerlokal med avskilt kontorsutrymme i inhägnat område.

Dela denna bostad på Facebook

Ni har ni möjligheten att förvärva en bra lokal som kan användas alltifrån lager tilll annan bolagsverksamhet. Lokalen som ligger i ett inhängnat område är uppdelat om ett stort lagerutrymme med högt till tak, köksdel, matplats samt en mindre övervåning där ni rymmer flera kontorsplatser med god uppsikt över lagerutrymmet.
Ni har här ca 15 minuter till centrala Göteborg och ca 7 minuter till Angereds centrum.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning.

Storås Industrigata 3B  Angered, Göteborg

Utgångspris

950 000 kr

Boarea

122 kvm

Avgift

2 900 kr/mån

Antal rum

2 rum och kök

LAGER

Via en stor garageport når ni ett större lagerutrymme med högt till tak. Ni kan enkelt avskärma lagrets ena del där det idag finns ett pentry. I denna del kan ni även möblera en matplats. Här finns även en toalett utrustad med WC, handfat och spegelskåp.

KONTOR

En trappa upp finns ett avskilt kontorsutrymme där ni rymmer flera skrivbord samt förvaring. Härifrån får ni även en bra överblick över lokalen.

Ola Olsson Possfelt
Ola Olsson Possfelt
0709744950
ola.olsson-possfelt@agenturfast.se

Bilplats/Övriga byggnader

Bilplats:
2 parkeringsplatser.

Ekonomi

Försäkring
108 kr
Vatten/avlopp
42 kr
Hushållsel
300 kr
Sammanlagd driftkostnad
450 kr

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 14 i Brf Storås 1, Göteborg.
  • Pris 950 000 kr utgångspris.
  • Månadsavgift 2 900 kr/mån.
  • Andel i föreningen är 7.14285714%.
  • Bostadsrätten är pantsatt
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 14
Byggnadstyp:
Lager
Adress:
Storås Industrigata 3B
Område:
Angered
Boarea:
122 kvm
Antal rum
2 rum och kök
Byggår:
2015
Pris:
950 000 kr utgångspris
Månadavgift:
2 900 kr/mån.

Föreningen

Området

Angered

natur och fritid:
Den omedelbara närheten till en fantastisk natur ger Angered extra stora kvaliteter. Här finns stora friluftsområden. Naturreservatet Vättlefjäll omfattar ca 130 kvadratkilometer och har stora sjösystem med fiskrika småsjöar. Här finns möjlighet till både bad, kanotpaddling, fiske, svampplockning och friluftsliv.

Gunnaredr är belägna strax ovanför Angered Centrum. Den gamla jordbruksmarken bildar med sina djupa raviner ett hänförande landskap. För den som tycker om att röra sig i skog och mark finns här enastående möjligheter! Vättlefjälls naturreservat i nordost erbjuder som tidigare nämnt ett riktigt vildmarksliv men naturen är fantastisk även direkt utanför husknuten. Här finns välanlagda gångstigar i det böljande landskapet. Vill man gå en längre tur kan man ta Lärjeleden, en 7,5 km lång naturstig som följer Lärjeåns slingrande lopp. Lärjeåns dalgång slingrar sig genom sex bostadsområden i Gunnared och Lärjedalen. Lärjeåns Trädgårdar är en träffpunkt för växt- och trädgårdsintresserade från när och fjärran. Där finns ett rikt djurliv och botaniska rariteter. Rannebergen mot Göta Älvdalen bjuder en hänförande utsikt mot Hisingen och havet.


Skolor och barnomsorg:
Grundskolor i området är Vättleskolan, Hammarkulleskolan och Gunnaredsskolan. I närheten av Angered Centrum finns Angereds gymnasium och förskolorna Lilla Fjäderharvsgatan och Salsavägens förskola.


Kommunikation:
Från Angered Centrum går flertalet spårvagns- och busslinjer. Spårvagn 9 mot Kungssten och 4 mot Mölndal tar er in till centralstationen på 18 minuter.


Affärer och restauranger:
Angereds Torg med all upptänklig service och gott om parkeringsmöjligheter är knutpunkten i Angered. Här finns allt från livsmedelsaffärer och klädbutiker till vårdcentral, bibliotek och en livlig torghandel. På torget ligger även Blå Stället, ett kulturellt centrum med teater, biograf och andra fritidsaktiviteter.
I Angered Arena finns allt från simhall, massage, ishall och gym. Läs gärna mer om alla aktiviteter på Göteborgs stads hemsida.


Övrigt:
I Angered Centrum ligger specialistsjukhuset Angereds Närsjukhus, ett sjukhus som vill ge medborgarna bättre vård på nära håll. Samtidigt driver sjukhuset hälsofrämjande projekt som syftar till att främja medborgarnas hälsa och få en friskare befolkning.

HitCounter