DRÖMMIG VILLA I CENTRALA CHARLOTTENBERG- BRASKAMIN OCH BADTUNNA!

Dela denna bostad på Facebook

Äntligen kan vi erbjuda denna moderna villa med dubbeltomt i centrala Charlottenberg. Bostadens 130 kvadratmeter är väldisponerade och erbjuder allt du behöver. På entréplan hittar ni villans kök som har en öppen planlösning till matsalsdel och vardagsrum - socialt, välskött och modernt. Här erbjuds även golvvärme och en snygg tegelvägg med braskamin som bidrar till hög mysfaktor. Bostadens pärla som är den stora altanen med både plats för matgrupp och soffgrupp erbjuder även en lyxig badtunna. På övre plan erbjuds tre stycken sovrum, förvaring i inredd vindsgarderob, sociala ytor samt utgång till balkong i bästa läge. Här bor du på ett lugnt och tryggt område med stor tomt där det dessutom ingår en installerad robotgräsklippare. Garage på tomten. Missa inte denna chans!

Lindbergsbacke 3  Charlottenberg, Eda

Utgångspris

2 150 000 kr

Boarea

130 kvm

Antal rum

5 rum och kök, varav 3 sovrum

Varmt välkomna in i denna härliga och smakfullt renoverade villa. Direkt vid ENTRÉN får man känslan av fräscht och modernt. Ljus hall med laminat på golv och gott om plats för klädavhängning.  Här hittar ni även dörren med en trapp ner till källaren.

Vidare in i bostaden till höger har vi ett förvaringsutrymme samt bostadens BADRUM. Ett helkaklat sådant med duschkabin, wc, spegelskåp, förvaringsskåp, kommod med handfat. Här ges en lyxig och luftig känsla med härligt ljusinsläpp från fönster.

Bostadens KÖK har en öppen planlösning till vardagsrum och matsalsdel. Köket är ett aran kök och är välutrustat med över- och underskåp i ljus färg samt kakel ovan diskbänk enda upp till taket.  Maskinell utrustning i form av kyl/frys med ismaskin och vatten/kolsyrat vatten, diskmaskin, spis, fläkt, ugn, micro och inbyggd kaffemaskin.

Den öppna planlösningen bidrar till en mycket social yta mellan köket och VARDAGSRUMMET. Här erbjuds gott om plats för stort matbord och i vardagsrumsdelen passar det bra med soffgrupp framför den trevliga braskaminen som ökar mysfaktorn enormt. På golvet ligger ett genomgående laminatgolv och på väggarna sitter en träpanel i modern ljus beige färg samt till viss del snygg tegelvägg. Spotlights i tak. Här finner ni utgången till stor och välskött altan.

Trappan upp leder oss till bostadens tre SOVRUM varav Master-bedrom. På denna våning finns stora förvaringsmöjligheter i form av inredd vindsgarderob och garderob med spegelskjutdörrar. Bostadens övreplan har laminat på golv, tapet och panel på vägg samt spotlights i tak.

På övreplan erbjuds även ett sällskapsrum som kan disponeras som ytterligare ett sovrum, Tv-rum eller kontorsplats. Här finns också en wc och utgång till en BALKONG i bästa solläge. Stora fönsterpartier som låter ljuset flöda in och skapar härlig känsla.

Trappen ner till KÄLLAREN leder oss in till ett sällskapsrum som kan disponeras som sovrum, spelrum, vardagsrum eller vad som önskas. På källarplan har ni även en tvättstuga med nyare tvättmaskin och torktumlare samt ho och bänk med förvaringsmöjligheter. Pannrum och stora utrymmen för förvaring på bostadens källarplan.

Malin Jakobsson
Fastighetsmäklare/delägare
0725050660
malin.jakobsson@agenturfast.se

Byggnadssätt

Grund:
Källare/Betongplatta
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Träpanel
Takbeklädnad:
Mansardtak med plåt
Fönster:
Isolerglasfönster 3-glas
Ventilation:
Självdrag
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Bergvärme. Vattenburen golvvärme entréplan ej hall
Renoveringar:
2007: Bergvärme 2009: Renoverat badrum/wc 2010: Ny takbeklädnad av plåt och ny råspont samt underlagspapp.Hängrännor och stuprör. 2012: Nya fönster och dörrar 2012: Nytt kök 2013: Braskamin installerad och kontrollerad 2016/2017: Insatt härdat glas på sidan av altanen 2016/2017: Ommålad fasad på hus samt garage

TV- och internetanslutning

Internet:
Fiber finns indraget

Tomt/uteplats

Tomt:
Laxen 18: 732 kvm Laxen 20: 832 kvm

Bilplats/Övriga byggnader

Bilplats:
Fristående garage
Övriga byggnader:
Fristående oisollerat garage. Plintgrund med grusfyllnad mot mark.

Servitut/ planbestämmelser

Planbestämmelser:
Tomtindelning (1964-02-28)

Ekonomi

Taxeringsvärde
768 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Byggnadsvärde
655 000 kr (värdeår 1929)
Markvärde
113 000 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp
6 000 kr
Renhållning
6 000 kr
Hushållsel
7 380 kr
Sammanlagd driftkostnad
19 380 kr
Driftkostnad kommentar
Ca 1000kr/mån för VA och renhållning.
Uppvärmning via Bergvärme eller eldstad därav kan du påverka kostnader för uppvärmning.
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
1 ½ plan med källare
Fast.beteckning:
Laxen 18 och 20
Adress:
Lindbergsbacke 3
Område:
Charlottenberg
Boarea/biarea:
130 kvm/25 kvm . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Tomt:
Laxen 18: 732 kvm Laxen 20: 832 kvm
Byggår:
1929
Pris:
2 150 000 kr

Området

Charlottenberg

Tätorten Charlottenberg är känd för sin livliga gränshandel med ett stort utbud av butiker i nya shoppingcentrat. Bra kommunikationer via järnvägen Stockholm/Oslo liksom bussförbindelse till Oslo/Gardermoen. Orten har även kommunledning och bra social service med bl a nybyggd grundskola, vårdcentral, tandläkare och polis.

Fastighetskarta
Fastighetskarta
HitCounter