Panoramautsikt över Göta Älv och City

Dela denna bostad på Facebook

Söker du en frontad lägenhet på ett av Eriksbergskajens bästa lägen med panoramautsikt över Göta Älv, Bockkranen, City och Älvsborgsbron? Är några av dina ytterligare sökkriterier inglasad balkong, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, badrum, stor klädkammare och två sovrum?

Vi kan då erbjuda en underbar insynsskyddad 3:a på 90 kvm med 16 kvm balkongyta. Vardagsrum och kök med högt och fritt läge och underbar utsikt över Bockkranen, City, Älvsborgsbron och Göta Älv. Från vardagsrummet når du lägenhetens två balkonger (varav en inglasad på 10 kvm) som båda har plats för mysigt möblemang och härliga stunder i solen. Lägenhetens båda sovrum är rymliga och ligger i anslutning till badrummet. Lägenheten är nyproducerad med stilfulla och moderna tillval Här kan du få alla dina förväntningar och förhoppningar uppfyllda, Utsikt, sol från morgon till kväll, två balkonger, insynsskyddat läge, bra planlösning, nytt & fräscht, låg avgift…
Ja, fördelarna är många, Välkommen att få dina förväntningar uppfyllda du också!

Monsungatan 104  Eriksberg - Västra, Göteborg

Utgångspris

6 995 000 kr

Boarea

89.5 kvm

Avgift

4 422 kr/mån

Antal rum

3 rum och kök, varav 2 sovrum

Våning

7 av 7

Välkommen in!
Från hallen möts du av en underbar vattenutsikt och ett fantastiskt ljus som skapas av att lägenheten har fönster i två väderstreck. Först når du lägenhetens privata sfär med två sovrum, badrum och gott om förvaring. Vidare in i lägenheten har vi den sociala ytan med vardagsrum och kök och de båda rymliga balkongerna.

Den trevliga HALLEN har gott om förvaring i två garderober och plats för avhängning direkt innanför dörren till höger.
Bostaden har hög standard med genomgående vitpigmenterad 1-stavsparkett, vitmålade väggar, fönsterbänkskivor i natursten och ca 2, 60 i takhöjd.

SOVRUM1 har härlig utsikt mot Göta Älv och City. Här finns förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob med inredning. Här får du plats med både dubbelsäng och alternativ möblering.

SOVRUM 2 även det med utsikt mot Göta Älv och City. Perfekt som barnrum eller gästrum. Detta sovrum har också skjutdörrsgarderob med inredning.

BADRUMMET är modernt och stilfullt inrett med sandfärgat klinkergolv och sidenmatta, sandfärgade kakelplattor på vägg. Badrumsmöbel med infälld spegel i vägg, infälld spegel vid dusch, vägghängd WC-stol, duschvägg i glas, el-buren golvvärme och 3 handdukstorkar, designad duschbrunn
integrerad mot vägg, infälld LED-stripe under skåp, infällda downlights i tak, skylightbelysning i tak i badrum. 
Den separata tvättavdelningen har tvättmaskin och torktumlare, praktisk arbetsbänk i vit laminat och överskåp. 

KÖKET och VARDAGSRUMMET i öppen planlösning med en gemensam yta har stora fönsterpartier i två väderstreck och två utgångar till de båda balkongerna. Den största balkongen i sydläge är inglasad och här kan du njuta sol från morgon till sen eftermiddag. Utsikten över Älven är magnifik och här kan du njuta av det härliga båtlivet med City som bakgrund. Den andra balkongen är också den med kortsidan mot Älven och här kan du njuta en härlig vy över hamninlopp och City.

KÖKET har en hög standard med vitvaror från Siemens. De består av integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläktkåpa i rostfritt, integrerad kyl och frys samt ugn och mikrovågsugn i vitt. Goda förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp. Vita skåpsluckor varav två med vitrin i klarglas, arbetsbänk i mattslipad natursten och ett stänkskydd i glas ovanför arbetsbänken. Extra förvaring finns i praktiska sockellådor. Infällda downlights i tak ovan
köksskåp och infälld LED-stripe under köksskåp.
Ett stilrent kök som har allt du kan tänkas behöva för att underlätta vardagslivet.
Den praktiska köksön tillför arbetsyta och skapar en naturlig samlingspunkt i köket.
En naturlig matplats skapas framför det frontade fönstret för maximal måltidsupplevelse.

VARDAGSRUMMET har plats för soffgrupp, Tv hörna och alternativ möblering. Härliga fönsterpartier med infälld dimbar belysning skapar ljus och rymd.

Jeanette Schöldsten
Jeanette Schöldsten
0707-728678
jeanette.scholdsten@agenturfast.se
Lisa Johansson
0766-776844
lisa.johansson@agenturfast.se

TV- och internetanslutning

TV:
Skåp för multimedia. Multimediauttag i alla rum för TV, data och IP-telefoni (ej WC/badrum).

Tomt/uteplats

Uteplats:

Uteplats 1: Balkong, läge sydost.
Uteplats 2: Balkong, inglasad, läge söder.

Bilplats/Övriga byggnader

Bilplats:
47 garageplatser. Går att hyra för 1 100 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
Övriga byggnader:
Till lägenheten hör ett rymligt förråd.
Som boende har du dessutom tillgång till föreningens privata relaxavdelning med bastu,gym, gästlägenhet och en gemensamhetslokal.
Lokalen är modernt inredd med möbler för större som mindre sittningar och givetvis fullt utrustad med glas-, bestick- och porslinserier.
Det finns också cykelförråd, rullstols- och barnvagnsförråd.
Sammanlagd driftkostnad
700 kr
Driftkostnad kommentar
Driftskostnader enl. ekonomisk plan

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 25 i Riksbyggen Brf Salteriet, Göteborg.
  • Pris 6 995 000 kr Utgångspris.
  • Månadsavgift 4 422 kr/mån. I avgiften ingår kabeltv, värme,
  • Andel i föreningen är 1.8706%.
  • Andel av årsavgift är 1.87063%.
  • Separat mätning av vatten och hushållsel debiteras innehavaren via avgiftsavi.
  • Bostadsrätten är pantsatt
  • Pantsättningsavgift 465 kr

Energideklaration

För att säkerställa högsta möjliga hållbarhetsnivå för
brf Salteriet använder vi Sweden Green Building
Councils certifieringssystem Miljöbyggnad.
Systemet baseras på svenska bygg- och myndighetsregler
samt svensk byggpraxis och ger ett
kvitto på nybyggnationers kvalitet när det gäller
energi, inomhusmiljö och material.
Energideklaration ej tillgänglig.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 25
Våningsplan:
Våningsplan 7 av 7 (7 trappor). Hiss finns.
Adress:
Monsungatan 104
Område:
Eriksberg - Västra
Boarea:
89.5 kvm
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Uteplats:

Uteplats 1: Balkong, läge sydost.
Uteplats 2: Balkong, inglasad, läge söder.

Byggår:
2018
Pris:
6 995 000 kr Utgångspris
Månadavgift:
4 422 kr/mån. I avgiften ingår kabeltv, värme, .

Föreningen

Området

Eriksberg - Västra

Tidigare varvsarbete har bytts ut mot populära bostadshus i varierande utförande. Här finns härliga promenadstråk längs med vattnet liksom ett flertal restauranger och caféer samt diverse småbutiker. Här finns bl.a. frisörer, restauranger, blomsterbutik, godisbutiker, Hagabadets nya anläggning och hotell m.m. Bekväm shopping finns även på nära avstånd i form av Eriksbergs köpcentrum med butiker såsom Coop, Systembolaget, Lindex, Hemtex, Apoteket, Burger King, SATS etc.

Eriksberg har närhet till grönområdena Färjenäsparken, Sörhallsberget och Ramberget. Från alla platserna har man en vidsträckt utsikt över Göteborg. Det finns också ett flertal grillplatser.

Buss 45 och 99 går från hållplats Pölsebo . Där 99:an går mellan Frölunda Torg och Hjalmar Brantingsplasten samt 45:an går mellan Marklandsgatan och Bäckebol. Från Eriksberg kan man enkelt ta sig till centrum med buss från hållplatsen Sörhallstorget eller Eriksbergstorget. Därifrån går det tät trafik med stombuss 16 in till centrala Göteborg samt till Hjalmar Brantingsplatsen med buss 99, 45 och 58. Buss 58 går från Bockkranen. Från Eriksberg kan man även ta båten “Älvsnabben” som har turer till Klippan, Slottsberget, Lindholmspiren, Stenpiren och Lilla Bommen i centrum. Lindholmspiren till Stenpiren är gratis och populär för dem som cyklar in till city.

Fastighetskarta
HitCounter