New England-hus från 2016 med fantastisk utsikt!

Dela denna bostad på Facebook

På Hästholmsvägen 21 i populära Åsa finner ni detta stilfulla och fräscha New England-hus byggt 2016. Med sitt vackra läge, smakfulla inredningsval och smarta planlösning blir detta hus med sina 205 kvm något alldeles extra. Huset som är i 2-plan ger gott om möjligheter till socialt umgänge på entréplan med sitt stora vardagsrum, generösa kök och ett härligt uterum. På ovanvåningen kan familjen samlas i det mysiga allrummet med den vackra utsikten, här ges även tre sovrum. Praktiskt nog så finns det två helkaklade badrum, ett på vardera plan.

Bo på Hästholmsvägen 21 med badrocksavstånd till salta bad, cykelavstånd till två f-9 skolor, matvarubutik, otroligt omtyckt bageri, vårdcentral och mycket mer! För er som skall pendla så ligger Åsa Station alldeles i närheten där ni kan ta tåget till bland annat Göteborg, Kungsbacka och Varberg.

Detta är ett hus som absolut måste upplevas på plats, varmt välkomna att boka er på visning!

Hästholmsvägen 21  Åsa, Kungsbacka

Utgångspris

7 500 000 kr

Högsta bud

7 650 000 kr

Boarea

181 kvm

Antal rum

7 rum och kök, varav 4 sovrum

På en lugn gata på attraktiva Hästholmen finner ni detta unga New England-hus.

Via den mysiga verandan, genom två pampiga dubbeldörrar entrar ni en inbjudande och rymlig HALL.
Hallen är stor som den är men får ett ännu rymligare intryck tack vare den generösa takhöjden. Här finns det gott om förvaring via två klädkammare. På golvet ligger det ett art déco inspirerat klinker och väggarna är målade i sobra färger.

BADRUM
I direkt anslutning till hallen finner ni husets första badrum. Här är det ljust och fräscht med vita kakelplattor på väggarna och sandfärgat klinker på golvet. Ett härligt ljusinsläpp får ni via ett stort fönster. Duschinredningen består av duschhörna med två glasdörrar, handfat med kommod, spegelskåp, WC samt handdukstork.

VARDAGSRUM
En stark WOW-känsla infinner sig när ni stiger in i detta rum, här är det luftigt, ljust och fräscht. Stora spröjsade glaspartier med Sörviken som breder ut sig ger en otroligt härlig känsla.  På golvet ligger det en enstavs ekparkett i mahognyfärg och väggarna är målade i lugna färger. Ni rymmer en stor soffgrupp med tillhörande bord och tv-bänk. Matplatsen ger möjligheter till trevliga middagar med havet som utsikt. Som en extra mysfaktor finns det även braskamin samt infällda spotlights i taket som ger ett trevligt ljus.

KÖK
Detta är verkligen den matlagningsintresserades dröm, då väldigt generösa ytor ges via arbetsbänken samt köksön. God förvaring ges tack vare alla de skåp och lådor som finns här. Köksutrustningen är utav varumärket Siemens och består av inbyggd ugn, inbyggd micro, köksfläkt, induktionshäll, kyl, frys samt diskmaskin. Som en extra detalj så finns det även en fullstor vinkyl från varumärket Bosch.

TVÄTTSTUGA
Ordentlig tvättstuga med goda arbetsytor samt gott om förvaring. Utrustningen består av en extra rymlig tvättmaskin och torktumlare med värmepump samt handfat. På golvet ligger det praktiskt nog ett klinker och väggarna är målade i ljus färg.

SOVRUM/ALLRUM
Väl tilltaget rum med platsbyggd bokhylla som kan användas både som sovrum / kontor / allrum. Ni rymmer gott och väl ett skrivbord samt bokhylla. Väggarna är målade i samma kulör som tidigare rum och här ligger även en likadan enstavs ekparkett.

UTERUM
Uterummet är välisolerat vilket gör att det kan användas under stora delar av året. Här får ni plats med en större matplats samt en läshörna om så önskas. Härifrån når ni även husets stora altan.

OVANVÅNING
Via en gedigen trappa från hallen når ni husets ovanvåning.

ALLRUM
Det första ni möts av är ett vackert allrum med stora spröjsade fönsterpartier med en magisk utsikt ut över havet. Via balkongdörren når ni även husets balkong där härliga sommarkvällar kan spenderas med nära och kära.
I allrummet ryms det en soffa med tillhörande bord samt tv-bänk om så önskas.

BADRUM
Fräscht badrum med sandfärgat klinker och ljust kakel med inslag av ett mosaikmönster. Här kan man koppla av med ett skönt bad och blicka ut genom takfönstret.
Badrumsinredningen består av brett handfatt med kommod och spegel, badkar samt duschhörna. 

SOVRUM
Bostadens master bedroom är stort nog för en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Väggarna är tapetserade i modernt mönster och på golvet ligger det en parkett. I direkt anslutning till sovrummet ligger det två stora walk in closet om vardera ca 8 kvm.

SOVRUM
Perfekt som barnrum då ni rymmer en enkelsäng samt skrivbord. Väggarna är målade i en lugn och skön färg, på golvet ligger det en parkett.

SOVRUM
Detta rum är något större än det tidigare nämnda. Likt det förra rummet så passar även detta perfekt som ett barnrum. Här kan ni möblera med en enkelsäng samt skrivbord. Väggarna är målade i ljus färg och på golvet ligger det en ekparkett.

GARAGE
Här rymmer ni två bilar om så önskas, det finns även en avskild del med arbetsbänk samt ett utrymme som är förberett för bastu.

Ola Olsson Possfelt
Ola Olsson Possfelt
0709744950
ola.olsson-possfelt@agenturfast.se

Byggnadssätt

Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Liggande träpanel
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
3-glasfönster med spröjs
Ventilation:
Frånluft
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Frånluftsvärmepump

TV- och internetanslutning

TV:
Fiber finns.
Internet:
Fiber finns.

Tomt/uteplats

Tomt:
Tomtarea 1 035 m² (friköpt).
Uteplats:

Uteplats 1: Altan, läge sydligt.
Uteplats 2: Veranda, läge västligt.

Bilplats/Övriga byggnader

Bilplats:
Bilplats 1: Garage om ca 50 m² med plats för 2 bilar. Bilplats 2: P-plats med plats för 3 bilar.

Servitut/ planbestämmelser

Inskrivning servitut/övriga gravitationer:
Nyttjanderätt Tele
Gemensamhetsanläggning:
Kungsbacka Åsa GA:8
Planbestämmelser:
Byggnadsplan (1951-12-12) , Ändring av detaljplan (1996-04-25)

Ekonomi

Taxeringsvärde
4 443 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Byggnadsvärde
3 376 000 kr (värdeår 2016)
Markvärde
1 067 000 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Försäkring
7 971 kr
Vatten/avlopp
4 497 kr
Renhållning
2 182 kr
Sotning
404 kr
Hushållsel
27 273 kr
Samfällighet
1 200 kr
Sammanlagd driftkostnad
43 527 kr

Energideklaration

Energiprestanda
75 kWh/kvm år
Energiklass C, energiprestanda 75 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2019-02-08
Beställd/utförd av: Emma Gustafsson, Independia Analys AB
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
1 ½ plansvilla
Fast.beteckning:
Ölmanäs 6:193
Adress:
Hästholmsvägen 21
Område:
Åsa
Boarea/biarea:
181 kvm/24 kvm . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum
7 rum och kök, varav 4 sovrum
Tomt:
Tomtarea 1 035 m² (friköpt).
Uteplats:

Uteplats 1: Altan, läge sydligt.
Uteplats 2: Veranda, läge västligt.

Byggår:
2016
Pris:
7 500 000 kr utgångspris

Området

Åsa

Åsa är en tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 45 kilometer söder om Göteborg.
Åsa är kanske mest känt för att vara en mycket populär badort med flera fina sandstränder och badplatser. Idag är orten även en populär plats för människor i alla åldrar att bosätta sig på permanent eller som fritidsboende. Detta bidrog inte minst pendelstationen med som stod klar i december 2013. Därifrån kan du enkelt ta tåget till Göteborg eller söderut om så önskas.

Åsa består av flertalet större områden. Bland annat Österbyn, Gårda Brygga, Kläppa, Buared, Ölmanäs samt centrala Åsa, där finns skolorna och busshållplatserna varifrån bussar går till Kungsbacka, Frillesås och Varberg.

De skolor som nämns ovan är:
Åsaskolan F-9
Åsa Gårdsskola F-9
Löftadalens folkhögskola

På orten finns livsmedelsbutik, bageri, bensinstation med bilverkstad, restauranger och några specialbutiker.

Orten har en idrottsförening, Åsa IF, som är aktiv inom fotboll, innebandy, bordtennis med mera. Varje år arrangeras Åsa-cupen i fotboll för flickor och pojkar upp till och med 12 år. Cupen lockar lag från hela södra Sverige. I bordtennissektionen arrangeras årligen Åsacup-poolen, med deltagare från stora delar av västra Sverige.

Fastighetskarta
HitCounter